Αλίνα Κωτσοβούλου: «Η καλή τηλεόραση χρειάζεται τους καλούς ηθοποιούς»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Η καλή τηλεόραση χρειάζεται τους καλούς ηθοποιούς»

Η Αλίνα Κωτσοβούλου υποδύεται την Άννα Αγγελάκη στον Σασμό.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της και για όσα της λέει ο κόσμος που τη συναντάει στο δρόμο.

Εναρμονιζόμαστε με τον υπόλοιπο κόσμο, όπου δεν υπάρχει διάκριση. Η καλή τηλεόραση χρειάζεται τους καλούς ηθοποιούς και η καλή μυθοπλασία χρειάζεται καλούς ηθοποιούς να τη στηρίξουν. Οι θεατρικοί και κινηματογραφικοί ηθοποιοί με την εμπειρία που έχουν μπορούν να υποστηρίξουν μια σειρά και να της δώσουν στέρεες βάσεις και, κυρίως, να αναδείξουν τα κείμενα.

Συζητούσα από τον Ιανουάριο για τον Σασμό, πριν καν ξεκινήσουν την προεργασία, και ο ρόλος της Άννας δεν υπήρχε στο μυθιστόρημα, το οποίο λάτρεψα. Αυτόματα μου άρεσε η ιδέα γιατί ο πατέρας μου είχε μια ψύχωση με την Κρήτη, οπότε έχω σύνδεση με το μέρος και ήταν μια ωραία συναισθηματική συνθήκη. Ηταν κάτι που ήθελα να το κάνω, το διερεύνησα και όταν άκουσα αυτό το μαγικό καστ, είπα «δεν το συζητώ, θα το κάνω με κλειστά μάτια!».

Η Άννα Αγγελάκη, ο ρόλος μου, είναι μια παραδοσιακή γυναίκα σε ένα ορεινό χωριό της Κρήτης. Δεν έχει καλλιεργηθεί, δεν έχει φύγει ποτέ από το χωριό της, παντρεύτηκε πολύ νωρίς έναν τραχύ, δύσκολο άντρα που έχει το καφενείο και έχει δύο τελείως διαφορετικά παιδιά: τον Μανώλη που είναι ένα παιδί-διάνοια και τη Θοδώρα ένα πολύ ατίθασο πλάσμα.

Στον δρόμο με γνωρίζουν με μάσκα, με τσεμπέρι στο κεφάλι, με γυαλιά, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση και το απολαμβάνω. Μου λένε για τον άντρα μου που είναι δύσκολος, τι θα κάνω με την κόρη μου, αν ο γιος μου θα μιλήσει επιτέλους, με ρωτούν.

Πηγή:ΟΚ

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η φρικιαστική αλήθεια που θα ξεδιπλωθεί οδηγεί στην τρέλα τους ήρωες

Βέρα Μακρομαρίδου στο gossip-tv: «Έχω συναντήσει συμπεριφορές ψυχολογικής και λεκτικής βίας»

Σασμός:Ο Μαθιός έγινε παππούς,το μαξιλάρι του Μανόλη και οι ηθοποιοί στο Rouk Zouk-Χαμός στο Twitter

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved