Big Brother: Ευδοκία: «Ένιωσα μια συστολή που η σχέση μου με τον Νίκο μπήκε στο μικροσκόπιο»
Showbiz

Big Brother: Ευδοκία: «Ένιωσα μια συστολή που η σχέση μου με τον Νίκο μπήκε στο μικροσκόπιο»

Big Brother: Η Ευδοκία Τσαγκλή κατάφερε να ξεχωρίσει από την αρχή, μέτρησε πολλές φορές υποψήφια ως προτεινόμενη, αλλά επέμεινε να ακολουθεί τη δική της πορεία, μέχρι που ήρθε κοντά με τον Νίκο και τότε το παιχνίδιέγινε... υπόθεση για δύο.

Μαζί έφτασαν στην τελική δυάδα και η Ευδοκία έχασε το έπαθλο, όπως λέει όμως, κέρδισε πολλά περισσότερα...

  • Έφτασες στην πηγή, αλλά δεν ήπιες νερό...

Το «Big Brother» δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είναι η εμπειρία, η αγάπη του κόσμου που είδα στα social media ότι είναι τεράστια.

  • Στην αρχή μπήκες στο στόχαστρο των συμπαικτών σου, οι οποίοι σε έβγαζαν συνέχεια προτεινόμενη.

Στην αρχή ήταν όντως δύσκολα και γενικώς είναι μια δύσκολη εμπειρία. Αλλά τα δύσκολα είναι και ωραία πολλές φορές. Δεν είναι ίσως για τον καθένα το «Big Brother». Αλλά όλα έχουν, δύο όψεις. Υπάρχουν και άλλα πράγματα που είναι πολύ ευχάριστα.

  • Όπως;

Όπως οι άνθρωποι με τους οποίους τελικά ταιριάζεις, ο Μεγάλος Αδερφός και οι συνομιλίες μας στο Δωμάτιο Επικοινωνίας, το γεγονός ότι καμιά φορά δεν μπορείς να δεις την ακτίνα του φωτός και πρέπει να τη δημιουργήσεις μόνος σου. Εκεί βγαίνει η δημιουργικότητα μέσα από το τίποτα.

  • Τι πιστεύεις ότι,είδε ο κόσμος σε σένα και σε στήριξε από την αρχή του παιχνιδιού μέχρι το τέλος;

Μια ιδέα με την οποία ταυτίζομαι αρκετά είναι ότι καθρεφτίζουμε αυτό που έχουμε μέσα μας..Κι ο καθένας μπορεί να είδε διαφορετικά πράγματα σε μένα. Αλλά στο τέλος νομίζω ότι είναι το φως. Το να βλέπεις τα πράγματα θετικά, το χαμόγελο, η αισιοδοξία και αυτά τα χαρακτηριστικά με διακρίνουν.

  • Ποιο ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι;

Πιστεύω ότι, γενικά, το πιο δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με τον εαυτό μας. Από εκεί ξεκινούν και εκεί τελειώνουν όλα.

Τι ήταν αυτό που σε έφερε κοντά στον Νίκο;

Το φως που έχει μέσα του, η καλοσύνη του, η ψυχή του και σίγουρα το ότι ταυτιζόμαστε σε κάποια πολύ ουσιώδη πράγματα. Σε άλλα είμαστε διαφορετικοί, αλλά αυτή είναι και η ομορφιά, να ανακαλύπτεις, δηλαδή, τη διαφορετικότητα του άλλου. Νομίζω ότι με κέρδισε ο τρόπος που βλέπει τον κόσμο, που βασίζεται στην αγάπη και όχι στο φόβο.

  • Ένιωσες άβολα που η σχέση σας μπήκε στο μικροσκόπιο;

Ένιωσα μια συστολή λόγω του Νίκου, γιατί ήξερα ότι το βλέπει διαφορετικά από μένα. Εγώ έχω μια ελευθερία στον τρόπο που το αντιμετωπίζω αυτό. Από τη στιγμή που πήρα την απόφαση να μπω σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν πίστευα ότι θα έπρεπε να ντρέπομαι για την επιλογή μου.

  • Μίλησες για την κακοποίηση που είχες υποστεί σε μια σχέση σου.

Ο λόγος που το ανέφερα ήταν επειδή αισθάνθηκα ότι.μπορεί να δώσω έστω λίγη δύναμη σε κορίτσια που βιώνουν μια ανάλογη εμπειρία. Θεωρώ ότι η δύναμη βρίσκεται μέσα μας. Αυτά τα γεγονότα μας φέρνουν και λίγο αντιμέτωπες με τον εαυτό μας. Πρέπει να κατανοήσουμε ότι δεν είναι δικό μας το σφάλμα. Και δυστυχώς, ενώ δεν είμαστε υπεύθυνες για αυτή την κατάσταση, είναι δική μας ευθύνη να την αντιμετωπίσουμε και να βγούμε πιο δυνατές. Πολλές γυναίκες μπορεί να το απομένουν, αλλά πρέπει να ζητήσουν βοήθεια, να το αποκαλύψουν σε πρόσωπα που ξέρουν ότι τις αγαπούν. Καμία γυναίκα δεν το αξίζει αυτό. Οι γυναίκες αξίζουμε τον κόσμο!

  • Υπήρξε στιγμή που πίστεψες ότι μπορεί να κερδίσεις το παιχνίδι;

Κέρδιζα κάθε μέρα τον εαυτό μου. Και έχω κερδίσει και τη γνωριμία μου με έναν πολύ όμορφο άνθρωπο.

  • Τώρα τι σχέδια υπάρχουν;

Δεν είμαι καλή στο να κάνω σχέδια. Αλλά είμαι αισιόδοξη ότι έρχονται πολύ όμορφα πράγματα και πως το ταξίδι τώρα ξεκινάει, είπε η Ευδοκία Τσαγκλή στο 7 μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

Ο νικητής του Big Brother είναι ερωτευμένος! Το δημόσιο «σ' αγαπώ» της Ευδοκίας και η κοινή φωτό!

Big Brother τελικός: Η αποκάλυψη του Νίκου Τακλή για το έπαθλο: «Μερίδιο έχει και η Ευδοκία»

Big Brother τελικός: Ο μεγάλος νικ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved