Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πρέπει να είμαστε τα κομάντα της ζωής μας»
Showbiz

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Πρέπει να είμαστε τα κομάντα της ζωής μας»

Την Αναστασία Τσιλιμπίου απολαύσαμε αυτή τη σεζόν στην σειρά του Mega Κομάντα και Δράκοι.

Η ηθοποιός υποδύθηκε στη σειρά την κόρη του Βασίλη Μπισμπίκη και σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για όλα.

  • Πιστεύεις στο μεταφυσικό; Στα ταξίδια στο χωροχρόνο και στην τηλεπάθεια;

Σίγουρα πιστεύω στις ενέργειες των ανθρώπων και στο ότι αυτές επηρεάζουν εμάς και τους γύρω μας. Δεν θεωρώ τίποτα αδύνατο επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να το ανακαλύψω. Δεν απορρίπτω τίποτα που μπορεί να υπάρχει!

  • Στη δύναμη του Καλού απέναντι στο Κακό;

Η αγάπη σίγουρα νικάει τα πάντα. Και χρειάζεται τη θέληση των ανθρώπων για να μη μείνει θαμμένη για πάντα κάτω από το «κακό» που κυριαρχεί στις ζωές μας. Από εμάς ξεκινάει το καλό.

  • Πιστεύεις και στα στοιχειωμένα χωριά, στα καταραμένα σπίτια, στημελλοντολογία και στο πεπρωμένο ή θεωρείς πως τη μοίρα μας τη φτιάχνουμε μόνοι μας;

Η σκέψη του φόβου για κάτι είναι στην ουσία αυτό που μας γεμίζει αδρεναλίνη. Ίσως να μην τα πιστεύουμε όλα αυτά στα αλήθεια αν δεν τα ζήσουμε πραγματικά, αλλά η σκέψη τους και μόνο μας ιντριγκάρει και αυτό είναι που μας κρατάει ζωντανούς.

  • Στη ζωή σου θέλεις να είσαι κομάντο;

Σίγουρα σε πολλά σημεία πρέπει να είμαστε τα κομάντα της ζωής μας. Να ξέρουμε να αντιστεκόμαστε στο κακό και να νικάμε όλες τις δυσκολίες. Ένα πράγμα όμως που έχει παρερμηνευτεί είναι η ιδέα ότι το να είσαι ευάλωτος είναι αδυναμία. Αντίθετα, είναι δύναμη το να μπορείς να ζήσεις και αποδεχτείς τα συναισθήματα και τις αδυναμίες σου.

  • Φοβάσαι τους... δράκους;

Ο δράκος στη ζωή μας είναι ο εαυτός μας, γιατί αυτός που μας τραβάει μακριά από τους στόχους μας. Ο φόβος μας για την ενδεχόμενη αποτυχία, η αναβλητικότητά μας, το σαμποτάρισμα που κάνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Αυτούς τους δράκους πρέπει να νικήσουμε για να αναπτυχθούμε, για να αγαπήσουμε και να εκτιμήσουμε τον εαυτό μας.

  • Οι άνθρωποι με αναπηρία γιατί αντιμετωπίζονται ως παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Σίγουρα αυτά τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν τα ίδια δικαιώματα με όλους μας. Να έχουν πρόσβαση στις τέχνες και την παιδεία, να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν και να κάνουν θαύματα, γιατί είμαι σίγουρη ότι μπορούν να τα καταφέρουν όλα!

  • Η Κρήτη μοιάζει να σε καλεί και να σε ξανακαλεί... Τι αγαπάς σε αυτό το νησί;

Το ότι έχει τα πάντα. Είναι μια χώρα ολόκληρη από μόνο του. Διαθέτει μια άγρια ομορφιά, που θέλει πολύ καιρό για να την ανακαλύψεις. Έχει επίσης απίστευτη κουζίνα και κόσμο με όμορφες ψυχές, είπε η Αναστασία Τσιλιμπίου στο 7 μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η σειρά, Κομάντα και Δράκοι και η εμπειρία σε σίριαλ της Τουρκίας (Video)

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Νομίζω πως εγώ είμαι ο μεγαλύτερος σαμποτέρ του εαυτού μου»

Τσιλιμπίου: Όταν ήμουν στο Λύκειο, το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για κάποια δουλειά. Έλεγα ότι με ξέχασαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved