Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν (video)
Showbiz

Η Έλενα Γαλύφα βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν (video)

Η Έλενα Γαλύφα προστέθηκε στη λίστα των επωνύμων που νοσούν από κορονοϊό.

Η μετάλλαξη Όμικρον του κορονοϊού εξαπλώνεται ραγδαία στη χώρα μας και χθες (29/12) ανακοινώθηκαν 28.828 νέα κρούσματα.

Αρκετοί επώνυμοι αποκάλυψαν ότι νοσούν από τον ιό και ανάμεσα σε αυτούς προστέθηκε και η Έλενα Γαλύφα, η οποία το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή T- Live και αποκάλυψε τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν, αλλά και πως ανακάλυψε ότι είναι θετική.

«Ανήκω στην τελευταία κατηγορία που αναφέρατε πριν, είχα κάνει το εμβόλιο της Τζόνσον. Είμαι στην τρίτη μέρα, το έχω περάσει πολύ ήπια. Μόνο το μπούκωμα έχω. Εγώ δεν κατάλαβα ότι είχα, ούτε σύμπτωμα είχα. Επειδή διοργάνωνα ένα τραπέζι στο σπίτι για τα γενέθλιά μου είπα να πάω να τσεκαριστώ. Είχα πει και στους καλεσμένους να κάνουν τεστ. Η Όμικρον όμως δεν ανιχνεύεται πάντα με τα rapid tests. Πήγα στην κλινική, έκανα και τα δύο τεστ. Το rapid ήταν αρνητικό», δήλωσε η ίδια.

Και πρόσθεσε: «Σηκώνομαι το πρωί να κάνω τις ετοιμασίες μου, να δω τι θα βάλω κλπ και τσουπ βλέπω το email και ήμουν θετική. Οφείλεις να είσαι προσεκτικός για τους άλλους και έτσι έκανα το τεστ. Δεν είχα συμπτώματα, το βράδυ ανέβασα δέκατα, είχα κρυάδες, μπούκωμα, φρικτό πονοκέφαλο. Την επόμενη μέρα όλα υποχώρησαν. Δεν είχα κάνει ακόμη την επαναληπτική. Ευτυχώς όρεξη, όσφρηση και γεύση έχω ακόμη!» ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Τα ξεχωριστά γενέθλια της Συνατσάκη – Η τούρτα έκπληξη πάνω στη θεατρική σκηνή (video)

Λευτέρης Πανταζής: Έτσι σχολίασε τα νέα μέτρα μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού

Το Πρωινό: Η συγκίνηση της Σκορδά και η ατάκα της Χρονοπούλου: «Μην κάνουμε συνέντευξη - κόλλυβα»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved