Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: Έτσι σχολίασε τα νέα μέτρα μετά την έξαρση κρουσμάτων κορονοϊού

Gossip-tv Team

Η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει μέτρα νωρίτερα από τις 3 Ιανουαρίου λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων κορονοϊού κατά τα οποία όλα θα κλείνουν νωρίς και δεν θα επιτρέπεται η μουσική, έχει παραλύσει τον χώρο της εστίασης και φυσικά τα νυχτερινά κέντρα. 

Ο Λευτέρης Πανταζής, καλεσμένος στην εκπομπή "Σήμερα" με την Μαρία Αναστασοπούλου, μίλησε για τα νέα αυτά μέτρα, τονίζοντας πως αιφνιδίασε όλους τους εργαζόμενους στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης.

Ο ίδιος τόνισε: "Μείναμε όλοι στον αέρα. Έχουμε σοκαριστεί. Σίγουρα τα κρούσματα είναι πολλά και παροτρύνουμε τον κόσμο να πάει να κάνει το εμβόλιο. Όμως νομίζω ότι μπορούσαμε για ακόμα δύο μέρες να μπορέσει ο κόσμος να βγει. Θα είχαμε παραπάνω κρούσματα αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε αυτές τις δύο μέρες".

Ο τραγουδιστής επεσήμανε επίσης πως παρ' όλο που παραλύουν όλα στον κλάδο του και στη δουλειά του, ο ίδιος πιστεύει πως ήταν απαραίτητα τα μέτρα να παρθούν τώρα που υπάρχει τέτοια έξαρση κρουσμάτων.

Τόνισε όμως επίσης πως δεν είναι υπέρ ή εναντίον της κυβέρνησης και πως το μόνο που εύχεται πλέον είναι να είμαστε όλοι ασφαλείς και να περάσουμε αυτές τις μέρες όλοι μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο τραγουδιστής του οποίου η κόρη, η Κόνι Μεταξά, νοσεί για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες από κορονοϊό:

Διαβάστε επίσης:

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Θεοφάνους: Υποδέχεται τη νέα χρονιά με την καλύτερη μουσική παρέα

Happy Day: Θετικός στον κορονοϊό συνεργάτης της Τσιμτσιλή - H ανακοίνωση on air! (Video)

Κόνι Μεταξά: Κόλλησε ξανά κορονοϊό και έκανε τις πρώτες δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved