Αποκλειστικό: Επανασύνδεση για πρώην παίκτη reality και τραγουδίστρια! Το 2022 τούς βρήκε μαζί!
Showbiz

Αποκλειστικό: Επανασύνδεση για πρώην παίκτη reality και τραγουδίστρια! Το 2022 τούς βρήκε μαζί!

Εκείνος έκανε πέρυσι το τηλεοπτικό κοινό να ενδιαφερθεί για τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του ενώ εκείνη έχει καταφέρει να αναδειχθεί για το ταλέντο της. Και είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι, παρ' όλο που στη σχέση τους υπήρξαν αρκετά σκαμπανεβάσματα. 

Ο λόγος για τη φιναλίστ του J2US που χθες το βράδυ έφτασε στο τέλος του, την Κατερίνα Λιόλιου η οποία εμφανιζόταν on stage με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και για τον Δημήτρη Κεχαγιά, πρώην παίκτη του Big Brother.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, με αρκετά on και offs στη σχέση τους αφού είναι και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες απ' ό,τι φαίνεται.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι ερωτευμένοι. Μετά από έναν σύντομο χωρισμό λοιπόν, φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, εκείνος είναι συνεχώς στο πλευρό της σε κάθε της βήμα. Και για του λόγου το αληθές, εξασφαλίσαμε και αποκλειστικές φωτογραφίες με τον Δημήτρη Κεχαγιά στα παρασκήνια του τελικού του J2US να απολαμβάνει το σόου αλλά και τις επιδόσεις της αγαπημένης του on stage αφού έδωσε το παρών.

Μάλιστα ο Δημήτρης Κεχαγιάς εθεάθη από νωρίς το απόγευμα στις εγκαταστάσεις όπου φιλοξενείται το σόου καθώς είχε βρεθεί μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου η οποία εφόσον ήταν και φιναλίστ δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα μεγαλύτερο άγχος από τους υπόλοιπους.

Πάντως, οι πρώτες φήμες περί σχέσης τους είχε ξεκινήσει να ακούγεται από το περασμένο καλοκαίρι. Κανένας από τους δύο δεν ήθελε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτή τη σχέση όμως όσοι τους έχουν δει μαζί, ξέρουν πολύ καλά πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Μάλιστα, το καλοκαίρι είχαν απαθανατιστεί σε παραλία μαζί, όμως φρόντισαν να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις προκειμένου να μην φουντώσουν τις φήμες.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του Δημήτρη Κεχαγιά από την παρουσία του στα backstage του τελικού του J2US:

Διαβάστε επίσης:
Δημήτρης Κεχαγιάς: Απαντάει στις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Κατερίνα Λιόλιου

Κατερίνα Λιόλιου: Σε σχέση με πρώην παίκτη του Big Brother

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved