Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021
Showbiz

Αυτοί είναι οι έρωτες που γεννήθηκαν μέσα στο 2021

Ανασκόπηση 2021: Μπορεί το 2021 να ήταν αρκετά δύσκολο για όλους μας λόγω της πανδημίας όμως είχε και τα θετικά του.

Μέσα στη χρονιά που θα αποχαιρετίσουμε σε λίγες ημέρες έγιναν και κάποια όμορφα πράγματα ενώ πολλοί ήταν και οι νέοι έρωτες που γεννήθηκαν!

Είναι νέοι, ευτυχισμένοι και πάνω απ’ όλα τρελά ερωτευμένοι!

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του σε προσωπικό επίπεδο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός σε συνέντευξή του μάλιστα μίλησε για την σύντροφό του Βασιλική Μακρή και για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου.

«θα δούμε... Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο. Αυτό που ξέρω είναι ότι είμαι ένας χαρούμενος άνθρωπος αυτή την περίοδο και το απολαμβάνω.», είπε.

Full in love είναι και η Νίνα Λοτσάρη με τον χρηματιστή Χρήστο Λεμονίδη οι οποίοι είχαν καταφέρει -τούς βοηθούσαν και οι συνθήκες- να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τους εντόπισε μαζί και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr.

Μετά τον θορυβώδη χωρισμό της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, η Τζούλια Νόβα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Μιχάλη Βιτζηλαίου ενώ απέκτησαν ήδη και το πρώτο τους παιδί!

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους! Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να μη μιλούσαν καθόλου για την προσωπική τους ζωή όμως τώρα πια όπου βρεθούν κι όπου σταθούν φιλιούνται και αγκαλιάζονται και είναι πιο full in love από ποτέ!

Η παρουσιάστρια Λάουρα Νάργες είναι ξανά ερωτευμένη! Και μπορεί η Λάουρα να κρατούσε σιγή ιχθύος, όμως, η σχέση της με τον Χρήστο Σαντικάϊ, τον ταλαντούχο μουσικό που γνωρίσαμε μέσα από τους ύμνους που έψελνε στα εννέα του χρόνια στο Alter, δεν άργησε να γίνει γνωστή. Οι δυο τους λίγο μετά σταμάτησαν να το κρύβουν ενώ τον είδαμε μέχρι και στα παρασκήνια του J2US.

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής είναι μαζί! Οι φήμες περί σχέσης ξεκίνησαν τον Απρίλιο, όταν η Μαίρη είχε δημοσιεύσει ένα story στο Instagram της από το σαλόνι του σπιτιού της, στο οποίο φαινόταν ακόμη ένας γάτος πλην του Τίμου – τον δικό της γάτο. Η σύνδεση δεν άργησε να γίνει και σύντομα αποκαλύφτηκε πως το συγκεκριμένο κατοικίδιο ανήκε στον Ίαν Στρατή, ο οποίος εκείνη την περίοδο εμφανιζόταν στο Your Face Sounds Familiar – All Star του ΑΝΤ1.

Οι φήμες θέλουν την Κατερίνα Λιόλου να είναι σε σχέση με τον πρώην παίκτη του Big Brother, Δημήτρη Κεχαγιά. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν μαζί το καλοκαίρι στη Μύκονο ενώ κάποια instastories έχουν προδώσει ότι είναι μαζί. Παρόλα αυτά κανένας από τους δύο δεν το έχει επιβαιβεβαιώσει.

Ο Γιώργος Αμούτζας είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους νεαρούς ηθοποιούς της γενιάς του και ο ρόλος του στη σειρά του Alpha «Σασμός» είναι καθηλωτικός. Ο Γιώργος Αμούτζας εκτός από την επιτυχία που γνωρίζει την επαγγελματική του ζωή διανύει και την πιο όμορφη περίοδο στα προσωπικά του. Συγκεκριμένα τους τελευταίους μήνες έχει δεσμό με το μοντέλο και ηθοποιό από την Κύπρο την Έλενα Πιερίδου την οποία έχουμε δει σε γνωστές σειρές όπως το «Τατουάζ».

Ο έρωτάς τους γεννήθηκε την περίοδο της καραντίνας και πρόκειται για έναν μεγάλο έρωτα.

Ο λόγος για την κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα, Μαρία – Θαλασσινή Μποσταντζόγλου, η οποία είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Μπιμπή.

Οι δύο ηθοποιοί δεν θέλουν να απασχολούν με την προσωπική τους ζωή αλλά μόνο για τα επαγγελματικά τους…

Το ζευγάρι επιλέγει να περνά τον ελεύθερο χρόνο του κάνοντας αποδράσεις για δύο ή με παρέα και βλέποντας ταινίες είτε στον κινηματογράφο, είτε σε σπίτια φίλων τους.

Η χρονιά φεύγει λοιπόν και το 2022 οι αγαπημένοι μας επώνυμοι θα το υποδεχτούν με τα ταίρια τους!

Διαβάστε επίσης:

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν «γκελ» στο κοινό!

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved