Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν «γκελ» στο κοινό!
Media

Ανασκόπηση 2021: Αυτά είναι τα τηλεοπτικά προγράμματα που έκαναν «γκελ» στο κοινό!

Ανασκόπηση 2021: «Θησαυρός» αποδείχτηκε η τηλεόραση την περασμένη σεζόν!

Η εξάπλωση της πανδημίας έφερε απανωτά lockdown κι έτσι βρεθήκαμε αγκαλιά με ένα μαξιλάρι στον καναπέ! Η τηλεόραση ήταν τουλάχιστον εκείνη που συντρόφευε τις βραδιάς άλλοτε με ταινίες, άλλοτε με τηλεοπτικά projects που είχαν «κάβα» επεισοδίων μιας που είχαν σταματήσει και τα γυρίσματα και άλλοτε με ριάλιτι.

Βέβαια σε αυτά που σημείωσαν τρελή επιτυχία είναι και κάποια που έκαναν πρεμιέρα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και είναι και τα πιο δυνατά θα έλεγε κανείς αν αναλογιστεί πως τόσο η σειρά του Alpha Σασμός όσο και η σειρά του Mega, «Η γη της Ελιάς» σημειώνουν καθημερινά υψηλότατα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης! Πάμε όμως να δούμε ποια τηλεοπτικά προγράμματα είχαν επιτυχία το 2021.

Survivor

Κορυφή σε δύο κατηγορίες αναζητήσεων στην Google το 2021 «πάτησε» το Survivor. Το απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, το οποίο ετοιμάζεται να επιστρέψει σε λίγο καιρό, κατάφερε να αναδειχθεί πρώτο στην κατηγορία «Τηλεοπτικές Εκπομπές», ενώ κατέλαβε τη δεύτερη θέση στην κατηγορία «Ταχύτερα Αυξανόμενες Αναζητήσεις» λόγω του ενδιαφέροντος του κόσμου για τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο πίσω από το «eClass».

H Φάρμα

Μέσα στο αγρόκτημα, 18 παίκτες θα πρέπει να επιβιώσουν με ελάχιστες προμήθειες, χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να φροντίζουν και να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Επίσης, θα πρέπει να ανταποκριθούν σε απαιτητικά αγωνίσματα, να συνεργαστούν μεταξύ τους και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι.

GNTM


Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις, για τον τίτλο του GNTM! Αγόρια και κορίτσια αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM!

Σασμός

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;
Την απάντηση θα δώσει η νέα ερωτική δραματική σειρά του Alpha.

Η Γη της Ελιάς

Ένα ερωτικό δράμα που εκτυλίσσεται στην καρδιά της Μάνης, την Αρεόπολη. Είναι η εποχή του μαζέματος της ελιάς, μια δραστηριότητα που κανείς και τίποτα δε μπορεί να σταματήσει. Η ιστορία µας ξεκινάει ένα συνηθισμένο απόγευμα, όταν η 23χρονη Μυρτάλη Βρεττάκου φεύγει από το πατρικό της για να πάει να συναντήσει τον 27χρονο αγαπημένο της, Στέφανο Καπερνάρο. Λίγο αργότερα όμως, το ερωτικό τους κρησφύγετο τυλίγεται στις φλόγες και η τύχη των δύο ερωτευμένων παιδιών αγνοείται. Στο αρχοντικό των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Ο πατριάρχης της οικογένειας, ο Ιπποκράτης Βρεττάκος, είναι βαριά άρρωστος. Με το θάνατό του, οι ισορροπίες εντός της οικογένειας ανατρέπονται, τα προσωπεία πέφτουν και σκοτεινά μυστικά αναδύονται. Στη σκληροτράχηλη γη της ελιάς, ο γδικιωµός (εκδίκηση) στήνει καρτέρι στον έρωτα…

Αγγελική

Μπορεί ο έρωτας να νικήσει τον πόνο;
Μία μητέρα αρχηγός. Τέσσερις γιοι καλά προστατευμένοι. Μία νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή τους, θύμα και θύτης μαζί. Ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται και παλεύει να βρει τη λύτρωση από ένα παρελθόν γεμάτο μυστικά και πάθη.Όλα ανατρέπονται.

Άγριες Μέλισσες

Οι ήρωές μας μετρούν ακόμα τα τραύματα του παρελθόντος και προσπαθούν να ξαναστήσουν τις ζωές τους. Θα τα καταφέρουν;
Το ξημέρωμα της 21ης Απριλίου θα τους βρει όλους ανυποψίαστους. Το άγνωστο, ο φόβος, η σιωπή, ο κίνδυνος, οι χωρισμοί, τα διλήμματα, οι παγίδες, η εξουσία, ο έρωτας.

Το παρελθόν δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη και το μέλλον έρχεται με απειλητικά βήματα. Ο δρόμος που ξεδιπλώνεται οδηγεί σε άγνωστα μονοπάτια. Θα υπάρχει, άραγε, επιστροφή;
Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει και έρχεται η στιγμή που θα όλοι θα αναμετρηθούν και με τους εαυτούς τους, αλλά και με τους άλλους. Συμμαχίες ισχυρές, αλλά στην πραγματικότητα σαθρές. Πιόνια και παίκτες που ο καθένας έχει τα δικά του σχέδια, εκκρεμότητες και μυστικά από το χθες που θα ανοίξουν και πάλι αγιάτρευτες πληγές.
Η πορεία προς τη λύτρωση είναι στρωμένη με πολλά αγκάθια και ανατροπές.
Κανένας δεν θα μείνει αλώβητος…

Διαβάστε επίσης

Νέοι και ωραίοι! Οι πρωτοεμφανιζόμενοι άνδρες της TV για το 2021

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Το νέο αίμα της TV για το 2021! Είναι αυτοί οι νέοι σταρ της μικρής οθόνης; (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved