Ελισάβετ Σπανού: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την επίστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο!
Showbiz

Ελισάβετ Σπανού: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά την επίστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο!

Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε στον φετινό κύκλο του Survivor, κάτι που της δημιούργησε ανάμεικτα συναισθήματα. 

Το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, αφού εδώ και περίπου δέκα μέρες το παρακολουθούμε σχεδόν καθημερινά μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας.

Η πρώτη εβδομάδα ήταν αρκετά δύσκολη για τους διασήμους, αφού έχασαν τους δυο αγώνες ασυλίας και είχαν τις περισσότερες πιθανότητες να χάσουν έναν παίκτη από την ομάδα τους, δίνοντας έτσι αριθμητική υπεροχή στους μαχητές κατά ένα μόλις άτομο. Μπορεί να ακούγεται κάτι απλό, αλλά σίγουρα δεν είναι όταν κάποιος θα πρέπει να τρέξει στον στόβο μάχης περισσότερες φορές, ώστε να μπορέσει να φέρει κάποιον πόντο στην ομάδα του. Η Ελισάβετ Σπανού ήταν η πρώτη παίκτρια των διασήμων που ανακοινώθηκε στο συμβούλιο του νησιού από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί και πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα.

Η Ελισάβετ Σπανού, γνωστή τραγουδίστρια, είχε δηλώσει συμμετοχή στο Survivor, πιστέυοντας στις δυνάμεις της και στο ότι έχει τις ικανότητες να φτάσει μακριά, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να γίνει στο τέλος. Η ίδια πριν από λίγα λεπτά έκανε την πρώτη της δημοσίευση στα social media μιλώντας για την εμπειρία της, την διαφορετική πρωτοχρονιά για εκείνη φέτος και τέλος έδωσε τις δικές της ξεχωριστές ευχές για το 2022. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "Σίγουρα η πιο ιδιαίτερη πρωτοχρονιά της ζωής μου… με βρήκε σ ένα ξενοδοχειο στον Άγιο Δομινικο, μόνη,χωρίς τηλέφωνο 🤘🏻 ( πιστέψτε με δεν ήταν τόσο τραγικό όσο ακούγεται! Είναι καλή η μοναξιά καμία φορά συν του οτι ανέκαθεν δεν τα πήγαινα καλά με τις γιορτές και τα «πρέπει» τους 🤪)Έτσι έκλεισε τον κύκλο της αυτή η χρονιά που γενικά δεν την λες εύκολη…
Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα και τις ευχές! Νιώθω ευγνώμων για την αγάπη και την υποστήριξη ❣️θέλω να ευχηθώ σε όλους ΥΓΕΙΑ , ΑΓΑΠΗ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!! Εύχομαι το 2022 να μην μοιάζει με “survivor” αλλά με το «μικρό σπίτι στο λιβάδι»!! 😜❣️#2022 #firstpost #onmywayhome #love #true #staytrue #survivor #wishes #life #changes #memories"

Δείτε στην παρακάτω gallery τις σχετικές φωτογραφίες που δημοσίευσε η Ελισάβετ Σπανού:

Διαβάστε επίσης:

Survivor 5: Η Ελένη έδωσε spoiler - Αυτός είναι ο πρώτος παίκτης που αποχωρεί! (Video & Photos)

Survivor: Το ξεχωριστό κόσμημα της Ελισάβετ Σπανού στον λαιμό - Μάθε τι συμβολίζει

Survivor: Δεύτερη ήττα για τους Διάσημους - Η Ελισάβετ Σπανού υποψήφια προς αποχώρηση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved