Τα χάσαμε! Λίγοι γνωρίζουν με ποια καλλονή είναι παντρεμένος ο Μάρκος Βρουλάκης του Σασμού!
Showbiz

Τα χάσαμε! Λίγοι γνωρίζουν με ποια καλλονή είναι παντρεμένος ο Μάρκος Βρουλάκης του Σασμού!

Όλοι ή καλύτερα όλες θα έχετε σκεφτεί -ανομολόγητα όμως- πως ο Μάρκος Βρουλάκης που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή από τα πυρά του Βασίλη Σταματάκη, στον Σασμό, ήταν ένας πολύ γοητευτικός άντρας. 

Λίγοι όμως γνωρίζουν πως η καρδιά του κατά κόσμον ηθοποιού Πάνου Γκόγκου ο οποίος είχε αναλάβει να μας μυήσει στα ένοχα μυστικά της νέας σειράς του Alpha από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, ανήκει σε μία πολύ όμορφη γυναίκα. Ή μάλλον σε δύο, γιατί πλέον με αυτή την καλλονή έχει και μία κόρη.

Ο λόγος για την Έστερ Μαστρογιάννη, μία από τις κορυφαίες καλλονές των ελληνικών και όχι μόνο catwalks αφού είναι από τα λίγα μοντέλα της χώρας μας που έχει καταφέρει να διαγράψει μία πολύ επιτυχημένη καριέρα διεθνώς.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια -συγκεκριμένα 15 συναπτά έτη- και έχουν επισφραγίσει τον έρωτά τους όχι μόνο με τον γάμο τους αλλά και με την απόκτηση της κόρης τους που είναι η μεγάλη αδυναμία και των δύο.

Ο Πάνος Γκόγκος είναι γνωστός και πολύ αγαπητός στον χώρο της υποκριτικής και έχει αναλάβει σπουδαίους ρόλους τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση.

Η μεγάλη αδυναμία του φυσικά είναι οι δύο γυναίκες της ζωής του και ειδικά η κόρη του η οποία είναι σήμερα 10 ετών. Μάλιστα, ο Πάνος Γκόγκος είναι ενεργός μπαμπάς και ασχολείται συνεχώς με την ανατροφή της μικρής του που είναι και το καμάρι του.

Δείτε τον ηθοποιό με τη σύζυγό και την κόρη τους σε όμορφες στιγμές τους παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:
Έστερ Μαστρογιάννη: Σπάνια εμφάνιση με τον σύζυγό της

Έστερ Μαστρογιάννη: «Είμαι κατά της αλλοίωσης των χαρακτηριστικών»

Έστερ Μαστρογιάννη - Πάνος Γκόγκος: Όμορφες στιγμές με την κόρη τους στο κέντρο της Αθήνας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved