Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: H φωτογραφία με τις κόρες τους, που «έριξε» το Instagram!
Showbiz

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: H φωτογραφία με τις κόρες τους, που «έριξε» το Instagram!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσαν στο Instagram τη πρώτη τους φωτογραφία για το 2022 και έδωσαν τις θερμότερες ευχές τους αγκαλιά με τις δυο πανέμορφες κόρες τους. 

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, με τις δηλώσεις τους να έχουν μονοπωλήσει πολλές φορές το ενδιαφέρον των media και να έχουν σχολιαστεί από πολλούς, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Το ζευγάρι των Ολυμπιονικών, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένοι μεταξύ τους και ευτυχισμένοι που έχουν καταφέρει να αποκτήσουν δυο πανέμορφες κόρες. Μάλιστα, οι δυο τους είναι και νιόπαντροι, αφού το 2021 πραγματοποιήθηκε ο παραμυθένιος γάμος τους, με εκλεκτούς καλεσμένους και λαμπερές παρουσίες.

Με τον ερχομό του νέου έτους, πολλοί ήταν οι επώνυμοι, που δημοσίευσαν σχετικές φωτογραφίες, δίνοντας ευχές για τη νέα χρονιά. Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πέρασαν τις γιορτές στο σπίτι αγκαλιά με τις κόρες τους, την Σοφία και την Ελένη, οι οποίες έχουν σχεδόν έναν χρόνο διαφορά μεταξύ τους και μοιάζουν πολύ στη μαμά τους. Ο Λευτέρης Πετρούνιας δημοσίευσε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τους τέσσερίς τους, γράφοντας: "First for 2022 !
#family #2022 #petrouniasfamily #petrounias"

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για την ατυχή δήλωσή του για το #metoo: «Έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου!»

Οι παραμυθένιοι γάμοι του 2021 που μας έμειναν αξέχαστοι! (photos)

Βασιλική Μιλλούση: Η ηλικία, ο μίνι χωρισμός με τον Πετρούνια, ο γάμος και οι δύο κόρες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved