Η queen Dina είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η τρυφερή φωτό με τον Βασίλη της!
Showbiz

Η queen Dina είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Η τρυφερή φωτό με τον Βασίλη της!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με τον οποίο είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό. 

Είναι μια από τις αγαπημένες παρουσιάστριες του τηλεοπτικού κοινού, το οποίο κάθε απόγευμα την παρακολουθεί μέσα από την εκπομπή «Κάτι Ξαναψήνεται» και παίρνει και νέες μαγειρικές προτάσεις, που μπορεί να φανούν και χρήσιμες.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της, αφού τα επαγγελματικά της πηγαίνουν πολύ καλά και στα προσωπικά της έχει βρει τον απόλυτο έρωτα, που ακούει στο όνομα του γοητευτικού επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Οι γιορτινές ημέρες αποτέλεσαν για το ευτυχισμένο ζευγάρι ένα διάλειμμα χαλάρωσης, με στιγμές χαλάρωσης στην χιονισμένη Πράγα.

Ο νέος χρόνος του βρήκε ενωμένους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, πριν από λίγες ώρες έκανε και την πρώτη της δημοσίευση για το 2022, με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, που αποτυπώνει τα έντονα συναισθήματα του ζευγαριού. Εκείνη έχει γείρει στον ώμο του αγαπημένου της, ενώ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος της δίνει ένα γλυκό φιλί στο κεφάλι, δείχνοντας το πόσο γλυκός είναι μαζί της.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

Οι Έλληνες celebrities που απαλλάχθηκαν από τα περιττά κιλά τη χρονιά που πέρασε (Photos)

Κάτι ξαναψήνεται: Η προξενήτρα Σπυροπούλου αποθεώθηκε στο Twitter

Κάτι ξαναψήνεται: Η τελευταία εβδομάδα του χρόνου με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved