Μητέρα της είναι μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της χώρας μας!
Showbiz

Μητέρα της είναι μία από τις πιο αγαπημένες λαϊκές τραγουδίστριες της χώρας μας!

Αν και μόλις 18 ετών, η κούκλα της φωτογραφίας δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας και όχι μόνο!

Και γιατί όχι αφού η Εβίτα Αϊβαλιώτη τα έχει όλα! Στυλ, φινέτσα, ομορφιά, αέρα μοντέλου και άνεση με τις κάμερες και τους φωτογράφους. Και αν το όνομα δεν σας λέει και πολλά να σας ενημερώσουμε ότι πρόκειται για την κόρη της τραγουδίστρια Χριστίνας Μαραγκόζη και του γοητευτικού πρώην συζύγου της Θάνου Αϊβαλιώτη.

Και μόνο στο άκουσμα των παραπάνω ονομάτων καταλαβαίνει κανείς ότι όλα είναι θέμα DNA.

Η Εβίτα Αϊβαλιώτη, κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας και του πρώην συζύγου της είναι το νέο αίμα στον κόσμο του ελληνικού μόντελινγκ και πολλά υποσχόμενο μοντέλο, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα πρώτα της βήματα μιας και η νεαρή κοπέλα από τότε που ήταν 16 χρονών ακόμα είχε περπατήσει σε πασαρέλα μόδας για την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας.

Αν και πολύ μικρή ακόμα σε ηλικία, η Εβίτα κυνηγάει το όνειρό της για την ενασχόλησή της με τον χώρο της μόδας και έχει ήδη κάνει πολλές επιτυχημένες δουλειές, έχοντας πάντα στο πλευρό της να την εμψυχώνει και να τη συμβουλεύει τη μητέρα της Χριστίνα Μαραγκόζη.

Δείτε φωτογραφίες της από εμφανίσεις της σε πασαρέλες αλλά και μαζί με τη μητέρα της:

Διαβάστε επίσης:

Εβδομάδα Μόδας: Την είδαμε στην πασαρέλα και δεν πιστεύαμε ποιας τραγουδίστριας κόρη είναι! (photos)

Μαραγκόζη- Αϊβαλιώτης: Εκπαιδεύοντας την Εβίτα

Την είδαμε και τρίβαμε τα μάτια μας- Πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της Μαραγκόζη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved