Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης: «Κάποιοι φέτος είχαν δυο εκπομπές, χάρη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη»
Showbiz

Έξαλλος ο Χάρης Βαρθακούρης: «Κάποιοι φέτος είχαν δυο εκπομπές, χάρη στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη»

Καλά κρατεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Χάρη Βαρθακούρη και της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη , αφού ο πρώτος συνεχίζει τις δημοσιεύσεις που την αφορούν προσωπικά. 

Μετά από την απάντησή της για τον τελικό του Just the 2 of Us, που ήταν και μια από τους φιναλιστ του σόου, που έλεγε ότι "Δεν πειράζει που δεν θα είναι παρών ο Χάρης στον τελικό.", εκείνος έγινε έξαλλος μαζί της και από εκείνη τη στιγμή έχει ξεσπάσει μια πολύ μεγάλη κόντρα μεταξύ τους.

Ο Χάρης Βαρθακούρης κατηγόρησε ανοιχτά την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά από τα λεγόμενα της, λέγοντας ότι δεν έχει κανέναν σεβασμό προς το πρόσωπό του και ότι της λείπουν οι βασικοί κανόνες της σωστής συμπεριφοράς. Εκείνη με την σειρά της, τον μπλόκαρε από το Twitter, κάτι που ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε γνωστό, μέσα από σχετικό του story στο Instagram, κάτω από το οποίο της ευχήθηκε να έχει και καλή επιτυχία στον τελικό μαζί με τον Stan.

Πριν από λίγη ώρα, ένα tweet της Νάταλι Κακκαβά, που ουσιαστικά υποστηρίζει την Άννα Μαρία Ψυχαράκη, πυροδότησε και πάλι τον εκνευρισμό του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος της απάντησε μέσα από το Instagram του. Συγκεκριμένα, η Νάταλι Κακκαβά έγραψε στο Twitter: «Επειδή πολλά ακούω το τελευταίο διάστημα θα πω πως η Άννα Μαρία Ψυχαράκη που είχα τη χαρά να τη συναντήσω από κοντά είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα που είτε μας αρέσει είτε όχι είναι παρουσία που έχει τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Και κάνει και τηλεθέαση. Να τα λέμε κι αυτά».

O Χάρης Βαρθακούρης, με σχετική δημοσίευσή του στο κοινωνικό δίκτυο απευθύνθηκε στη Νάταλι Κακκαβά και απάντησε πολύ υπαινικτικά απέναντι σε εκείνη, αλλά και τον σύζυγό της Γρηγόρη Γκουντάρα: «Επίσης κάποιοι φέτος είχαν δύο εκπομπές χάρη στην Άννα Μαρία, να τα λέμε και αυτά…»

Δείτε στην παρακάτω gallery τις δημοσιεύσεις τους:

Διαβάστε επίσης:

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Τα νεότερα για την υγεία τους και τα νέα τεστ κορονοϊού! Τι έδειξαν;

Βαρθακούρης: Τρόλαρε την Ψυχαράκη μετά το μπλοκ στο Twitter- Οι ευχές του για τον τελικό του J2US!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved