«Χείμαρρος» η Βάσια Τριφύλλη: Είναι κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που έφυγαν από το θέατρο για τα ριάλιτι
Showbiz

«Χείμαρρος» η Βάσια Τριφύλλη: Είναι κατάπτυστοι οι ηθοποιοί που έφυγαν από το θέατρο για τα ριάλιτι

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Βάσια Τριφύλλη, η οποία μίλησε για το σπίτι που πήρε με τα χρήματα από το «Ραντεβού στα τυφλά», τη σχέση με τον Κώστα Χατζηχρήστο όταν η ίδια ήταν νέα ηθοποιός, ενώ κατακεραυνώνει τους ηθοποιούς που έφυγαν από το θέατρο για τα ριάλιτι.

«Έπαιρνα πολύ καλά λεφτά, αυτό το σπίτι είναι από το “Ραντεβού στα τυφλά”. Έχω παντρέψει 9 ζευγάρια στο “Ραντεβού στα τυφλά”», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Βλέπω τις παλιές φωτογραφίες και λέω μάλλον καλή ήμουν εμφανισιακά», σημείωσε, ενώ μιλώντας για το πώς αντέδρασαν οι γονείς της στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η ίδια είπε ότι «Είμαι πολύ μορφωμένη. Είμαι από ένα μικροαστικό σπίτι, αλλά όλη μου η οικογένεια είναι υψηλού πνευματικού επιπέδου άνθρωποι. Ο πατέρας μου όταν άκουσε ότι θα γίνω ηθοποιός, έπαθε το πρώτο έμφραγμα».

«Μου είχαν προτείνει να κάνω εκπομπές με συνεντεύξεις πολλές φορές, αλλά καβάλησαν οι ημερομηνίες και δεν το πρόλαβα όταν έπρεπε», αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη, ενώ εξήγησε ότι στο επάγγελμά της «Από σεζόν σε σεζόν υπάρχει ένα χτυποκάρδι».

«Κάνεις δεν με τυράννησε, κάνεις δε με βίασε, δεν προκάλεσα το σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μπορεί να με φοβούνται ακόμα», σχολίασε σχετικά και με το MeToo.

«Δε χρειάζομαι σύντροφο, έχω κόσμο γύρω μου, και μου αρέσει να μένω μόνη μου που και που. Αγαπήθηκα πολύ και αγάπησα πολύ, αυτό μπορώ να στο εγγυηθώ», είπε για την προσωπική της ζωή.

«Δε μου αρέσει που ηθοποιοί έφυγαν για reality, είναι κατάπτυστοι, εμείς κάναμε το αντίστροφο, φεύγαμε από τα τηλεοπτικά για να είμαστε πιστοί στο θέατρο», είπε ακόμα σχολιάζοντας την κατάσταση που παρατηρήθηκε φέτος, με αρκετούς ηθοποιούς να εγκαταλείπουν τις παραστάσεις τους, προκειμένου να μπουν σε κάποιο reality show.

«Όλα μου λείπουν, αλλά είμαι τεμπέλα», απάντησε σχετικά με το αν της λείπει η τηλεόραση.

«Η καλύτερή μου φίλη ήταν η Κατιάνα Μπαλανίκα, φίλος μου είναι και ο Δημήτρης Πιατάς, εγώ του έκανα μάθημα για να δώσει εξετάσεις στο Εθνικό», είπε για τους φίλους της από το χώρο του θεάματος, ενώ συμπλήρωσε ότι «Μου λείπει ο Ντίνος Κατσουρίδης, ήταν και μεγάλος έρωτας της ζωής μου. Μου λείπει και ο Χατζηχρήστος. Μου λείπουν πολλοί άνθρωποι που τους έζησα, τους γνώρισα, και ήταν μπριγιάν».

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Κώστα Χατζηχρήστο, η Βάσια Τριφύλλη είπε ότι «Ο Χατζηχρήστος με αγάπησε πολύ. Ήταν ένας υπέροχος αρσενικός, πολύ ιππότης και με πολύ ταλέντο. Ήταν πολύ γυναίκας, αλλά μαζί μου δεν τολμούσε γιατί ήμουν ζόρικη γκόμενα, ή τουλάχιστον δεν το μάθαινα. Ήμασταν μαζί μια 5ετία».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε και την ευχή που θέλει να της κάνει ο κόσμος, λέγοντας «Να μου ευχηθείτε να πεθάνω όρθια και να μην παρακαλάει κάποιος “πότε θα πεθάνει η …γριά”»

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Mega Καλημέρα

Διαβάστε επίσης

«Χείμαρρος» η Τριφύλλη για τον Χατζηαγγελάκη: «Αυτοί οι τύποι θέλουν χαστούκια να κουνηθεί το μυαλό»

Τριφύλλη:Η άγνωστη σχέση με τη Γεννηματά και η εξομολόγηση για τον καρκίνο:«Έπεσε πάνω μου κεραυνός»

Τριφύλλη: Αν έβλεπα τον Φιλιππίδη θα του έλεγα ότι τον αγαπώ -Αν με βλέπεις Λιγνάδη, είσαι ατάλαντος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved