Σταθακόπουλος: «Έχω χάσει τρία αγαπημένα πρόσωπα από τροχαίο, λύγισα»
Showbiz

Σταθακόπουλος: «Έχω χάσει τρία αγαπημένα πρόσωπα από τροχαίο, λύγισα»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για την απιστία αλλά και για την στιγμή που λύγισε. Οι δηλώσεις του είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Ο Πάνος Σταθακόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του «άνοιξε» την καρδιά του και μίλησε για όλους και για όλα. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον έρωτα, την απιστία αλλά και το τι τον έχει λυγίσει.

-Είναι επιλογή το ότι δεν έχεις κάνει οικογένεια;

Δεν έτυχε και δεν το κυνήγησα. Είμαι καλυμμένος σε αυτό το κομμάτι. Δεν μου λείπει καθόλου. Έχω μια πολύ δεμένη οικογένεια, αδέρφια, γονείς, ανίψια και νιώθω απόλυτα γεμάτος.

-Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει για έναν έρωτα;

Πολλά έχω κάνει. Θα μπορούσα να σου πω ακόμα και κατινιές. Για παράδειγμα έχω κάνει και τον ντεντέκτιβ χωρίς να το δείξω ποτέ. Όχι για να τσεκάρω τον άλλον, αλλά για να υπάρχω κι εγώ κάπου εκεί κοντά.

-Την απιστία θα την συγχωρούσες;

Μεγάλη κουβέντα. Εξαρτάται τι, πώς, πού. Δεν μπορώ να σου πω ένα ναι ή ένα όχι. Αν είναι κάτι στιγμιαίο, καθώς προκλήσεις υπάρχουν πάρα πολλές, ίσως και να το συγχωρούσα. Αν γίνεται κατ’ εξακολούθηση, όχι. Ζυγίζεις τα πράγματα και αποφασίζεις. Σε κάθε περίπτωση, πληγώνεσαι και ραγίζει το γυαλί.

-Εσύ είσαι πιστός όταν έχεις σχέση;

Απόλυτα ναι. Όταν είμαι σε μια σχέση, είμαι εκεί ολοκληρωτικά.

-Ποια είναι αυτή η στιγμή στη ζωή σου που ένιωσες ότι λύγισες και δεν μπορούσες να το διαχειριστείς;

Γενικά φαίνομαι ψύχραιμος, αλλά δεν είμαι τόσο. Όταν έχει να κάνει με απώλεια αγαπημένων μου ανθρώπων, λυγίζω. Έχω χάσει νεότατο ξάδερφό μου από τροχαίο, έχω χάσει δυο φίλους από τον ίδιο λόγο. Όταν λοιπόν την προηγουμένη μέρα ήμασταν μαζί και ξαφνικά ξυπνάει το πρωί να πάει στη δουλειά του και σκοτώνεται και μένει πίσω η μανούλα του να με ρωτάει γιατί να συνεχίσει να ζει και εγώ έπρεπε να την στηρίξω, εκεί καταρρέω.

-Έχεις βιώσει κάποιο θαύμα στη ζωή σου;

Θαύματα γίνονται καθημερινά, φτάνει να μπορούμε να τα δούμε. Δεν μπορώ να κάτσω να εξηγήσω στον καθένα τι είναι θαύμα. Θέλεις να το πιστέψεις; Έχεις αυτήν την ανάγκη; Καλώς… Δεν θέλεις; Δικαίωμά σου. Σέβομαι όλες τις απόψεις. Εγώ πιστεύω.

Πηγή: Λοιπόν

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Το «τραύμα» της παιδικής της ηλικίας και η στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Τα… έσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον ξέφρενο χορό της – Οι χορευτικές φιγούρες που προκάλεσαν πανικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved