Παπαρίζου: Το «τραύμα» της παιδικής της ηλικίας και η στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της
Showbiz

Παπαρίζου: Το «τραύμα» της παιδικής της ηλικίας και η στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της

Αποκαλυπτική η Έλενα Παπαρίζου εξομολογείται το «τραύμα» που της άφησαν οι γονείς της σε παιδική ηλικία ενώ αποκαλύπτει τη στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της.

Η Έλενα Παπαρίζου στην πρώτη εκπομπή του χρόνου της Έλενας Κατρίτση «Προσωπικά», θυμάται ξεχωριστές στιγμές που έχει ζήσει με αγαπημένα της πρόσωπα, συγκινείται, μιλά για μεγάλες αγάπες και για τους γονείς της που έφυγαν την δεκαετία του ‘60, από τα χωριά τους στον Νομό Καρδίτσας για να φτιάξουν τη ζωή τους, στη μακρινή τότε Σουηδία.

«Σε ηλικία τριών χρόνων, οι γονείς μου μικρή με είχαν αφήσει στη θεία μου, στον Βόλο. Για κάποια χρόνια, ακόμα και στην εφηβεία, ήταν ένα μωρουδίστικο τραύμα που είχα μέσα μου. Ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα ποτέ να το συζητήσω. Όταν άρχισα να μεγαλώνω ξεκίνησα να το συζητάω. Αργά στην εφηβεία μου άρχισα να το συζητάω και να εκτονώνομαι πάρα πολύ.

Οφείλω, όμως, να πω, ότι οι γονείς μου έκαναν το καλύτερο που θα μπορούσαν να κάνουν και ήταν αυτό. Και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Τότε είχα και κοντά μαλλιά, γιατί είχα κουρευτεί μόνη μου. Είχα πάρει ένα ψαλίδι και τα έκοψα μόνη μου. Ήμουν λίγο ζωηρούλα», εξομολογήθηκε η Έλενα Παπαρίζου.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης της λέει:

«Έχω βγάλει ένα ολόκληρο καλοκαίρι μέσα στο εστιατόριο, αλλά την αγαπάω αυτήν τη δουλειά. Άλλωστε, το πρώτο μου επάγγελμα ήταν σερβιτόρα, αλλά παράλληλα έπρεπε να κάνω και χιλιάδες πράγματα πίσω από το σερβίρισμα. Η καλύτερη κληρονομιά που μου έχουν δώσει οι γονείς μου είναι να αγαπάω αυτό που κάνω. Ό,τι κι αν είναι αυτό», δηλώνει με συγκίνηση.

Τα «Προσωπικά» θα προβληθούν αυτή την Κυριακή 9/1 από την ΕΡΤ.

Δες το σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα

Διαβάστε επίσης

Έλενα Παπαρίζου: Η συγκίνηση on air και η αποκάλυψη: «Ναι, έχω νιώσει την καρδιά μου να ραγίζει»

Παπαρίζου: Το καθημερινό της στιλ είναι το κάτι άλλο! Το ασπρόμαυρο κολάν που μας ξετρέλανε

The Voice τελικός: Ξέσπασε σε κλάματα η Παπαρίζου! Δεν μπορούσε να σταματήσει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved