Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Με δυσκόλεψε η συνέντευξη με τον Άρη Σερβετάλη»
Showbiz

Γιώτα Τσιμπρικίδου: «Με δυσκόλεψε η συνέντευξη με τον Άρη Σερβετάλη»

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου «άνοιξε» την ψυχή της και μίλησε χωρίς κανέναν δισταγμό για όλους και για όλα.

Είναι η πιο ορθή, στεντόρεια κι αισθαντική φωνή του ελληνικού ραδιοφώνου. Η φωνή της μας έχει «ταξιδέψει» στα πιο όμορφα και αληθινά μέρη. Η Γιώτα Τσιμπρικίδου είναι μία όμορφη γυναίκα και επιτυχημένη ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια. Η επιτυχία όμως δεν άλλαξε τις αξίες και τα θέλω της. Απλά έγινε ακόμη πιο δημιουργική και αεικίνητη σε αυτό που κάνει.

Σου έχει τύχει μέσα από την τηλεοπτική ή ραδιοφωνική σου πορεία, να σε φέρει κάποιος καλεσμένος σου σε δύσκολη θέση;

Θα θυμηθώ ένα παλιό περιστατικό όταν δούλευα σε πολιτιστική τηλεοπτική εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Είχα πάει έξω από ένα θέατρο που έπαιζε ο Άρης Σερβετάλης, την περίοδο που ήταν και στο «Είσαι το Ταίρι μου» να του κάνω συνέντευξη. Είχαμε στήσει τις κάμερες, ξεκινούσα να κάνω εγώ ερωτήσεις και οι απαντήσεις του ήταν πάντα μονολεκτικές. Στο τέλος του είπα ότι με δυσκόλεψε που απαντούσε μονολεκτικά, αλλά μου απάντησε ότι δεν το έκανε επίτηδες, αλλά πραγματικά δεν είναι άνετος μπροστά στις κάμερες. Αυτό το χαριτωμένο περιστατικό μου έχει μείνει. Σε γενικές γραμμές όμως οι περισσότεροι καλεσμένοι μου όλα αυτά τα χρόνια «λύνονται» και με χαρά προχωράει η συνέντευξη. Σημασία έχει να ξέρουν ότι θα τους σεβαστείς και δεν θα τους φέρεις σε δύσκολη θέση.

Θεωρείς ότι έχει κουραστεί ο κόσμος να ακούει πράγματα για την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών και έχει στραφεί περισσότερο στη δουλειά τους;

Η κλειδαρότρυπα και οι προσωπικές στιγμές είχαν ένα νόημα κι ένα ενδιαφέρον όταν δεν υπήρχε αυτή η υπερέκθεση των διασήμων. Νομίζω ότι τώρα είναι όλα στη φόρα και τα βρίσκεις παντού. Είναι άσχημο να έχεις έναν άνθρωπο μπροστά σου κι από όλα όσα έχεις επιλέξεις να τον ρωτήσεις, να κολλάς σε αυτά που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Έχουν αλλάξει τα πράγματα και στρεφόμαστε περισσότερο στην ουσία του πράγματος, παρά στις εντυπώσεις.

Εσύ έχεις πιάσει ποτέ τον εαυτό σου να θυμώνει γιατί μπορεί να γράφτηκε κάποια παραφιλολογία για σένα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω υπάρξει ένας άνθρωπος πολύ προβεβλημένος έτσι ώστε να ασχολούνται και να γράφουν πράγματα για μένα. Παρ’ όλα αυτά, τα πρώτα χρόνια που δούλευα μπροστά από τις κάμερες και ήμουν μικρή κι άπειρη, θυμάμαι ότι γράφονταν για μένα παραφιλολογίες. Και το πρώτο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να απολογηθώ στη μαμά μου και να της πω ότι δεν ισχύει (γέλια). Πάντα, αυτό το κομμάτι της μικρής δημοσιότητας που μου αναλογούσε, το χειριζόμουν σωστά.

Στην τηλεόραση, θα ξαναγυρνούσες ποτέ στην παρουσίαση;

Η τηλεόραση δεν μου λείπει σαν μέσο, γιατί δεν έχω σταματήσει καμία χρονιά να δουλεύω σε αυτήν. Και μετά την παρουσίαση, ξεκίνησα στην εκφώνηση των τρέιλερ στο Star. Έχω υπάρξει σε εκπομπές που έχω αγαπήσει. Θα το ήθελα ναι. Η αλήθεια είναι ότι συζητάω κάτι κι εύχομαι να γίνει. Αν είναι κάτι που μου ταιριάζει κι έχει να κάνει με τα πολιτιστικά, ναι να ξαναγυρίσω! Δε θα γυρνούσα στην παρουσίαση τηλεοπτικής εκπομπής, απλά για να γυρίσω.

Πηγή: Εγώ

Διαβάστε επίσης:

Παπαρίζου: Το «τραύμα» της παιδικής της ηλικίας και η στιγμή που κούρεψε μόνη της τα μαλλιά της

Οι πρώτες βουτιές της Πρέλεβιτς στη θάλασσα - «Θαραλλέα» την αποκάλεσαν οι διαδικτυακοί της φίλοι

Τα… έσπασε η Μπέττυ Μαγγίρα με τον ξέφρενο χορό της – Οι χορευτικές φιγούρες που προκάλεσαν πανικό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved