Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου! H φωτό που ανησύχησε τους οικείους της (photos)
Showbiz

Στο νοσοκομείο η Διονυσία Κουκίου! H φωτό που ανησύχησε τους οικείους της (photos)

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται, ανήμερα των Φώτων η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου!

Η ξανθιά καλλονή ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μία φωτογραφία της μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας.

Στη φωτογραφία απεικονιζόταν η ίδια να είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου και μάλιστα είχε στο χέρι της ορό.

Δεν αποκάλυψε όμως τι ακριβώς της συνέβαινε, ανησυχώντας πολλούς από τους οικείους της αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.

Το gossip-tv επικοινώνησε μαζί της όμως δεν κατέστη δυνατό να μάθουμε τι ακριβώς της έχει συμβεί.

Εκείνο που γνωρίζουμε όμως πολύ καλά είναι πως η Διονυσία Κουκίου τον τελευταίο καιρό δεν έχει και την τύχη με το μέρος της καθώς μόλις πριν από λίγο καιρό ήρθε αντιμέτωπη με ληστές που την απείλησαν!

Η πρώην Σταρ Ελλάς, όπως είχε καταγγείλει για τη ληστεία, ετοιμαζόταν να μπει στο αυτοκίνητό της στη Γλυφάδα, όταν δύο άτομα τα οποία φορούσαν κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να μπει στο σπίτι της. «Μπες μέσα και κάνε ότι σου λέμε», της είπαν και εκείνη φυσικά μέσα κλίμα τρόμου, έκανε ακριβώς ό,τι της είπαν.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, εκείνη την ημέρα της άρπαξαν χρήματα, ένα ρολόι και χρυσαφικά. Τα χρήματα υπολογίζονται σε 10.000 ευρώ, ενώ τα κοσμήματα αποτιμώνται στα 20.000 ευρώ. Τα χρήματα μάλιστα η Διονυσία Κουκίου, τα προόριζε για να πληρώσει τους υπαλλήλους του καταστήματός της.

Δείτε παρακάτω φωτό:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved