Μιχάλης Μητρούσης: Το ισχαιμικό επεισόδιο και οι οικονομικές δυσκολίες
Showbiz

Μιχάλης Μητρούσης: Το ισχαιμικό επεισόδιο και οι οικονομικές δυσκολίες

Για την περιπέτεια της υγείας του, τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει περάσει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Μιχάλης Μητρούσης

Τον τελευταίο χρόνο ειπώθηκαν μεγάλες αλήθειες για κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο σας. Εσείς δεχθήκατε αντίστοιχες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της μεγάλης διαδρομής σας;

Όχι. Ευτύχησα, τελειώνοντας τη σχολή μου, να βρεθώ δίπλα στον Σπύρο Ευαγγελάτο, τον οποίο λάτρεψα. Τον θεωρώ από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες στην Ελλάδα. Ήταν ένας μορφωμένος και γλωσσομαθής άνθρωπος με παιδεία και αγωγή. Έπαιξα μαζί του σε 23 θεατρικά έργα παγκόσμιου ρεπερτορίου, πήραμε μέρος σε 12 διεθνή φεστιβάλ και επί 7 χρόνια ήμαστε στην Επίδαυρο και στο Ηρώδειο.

Φαντάζομαι πως, ανεξάρτητα από την καλλιτεχνική επιτυχία, τα οικονομικά ήταν δύσκολα.

Πράγματι. Από το θέατρο δεν βγάζεις λεφτά. Έπαιρνα έναν ικανοποιητικό μισθό. Με τον Δημήτρη Πιατά, στην αρχή του Αμφιθεάτρου, δουλεύαμε ως ηλεκτρολόγοι το πρωί και το βράδυ πηγαίναμε στην παράσταση. Όσο ήμουν στον Ευαγγελάτο, δεν μπορούσα να κάνω τηλεόραση, όχι επειδή μας το απαγόρευε, όπως το Τέχνης, αλλά επειδή ήταν τόσο επίπονη η δουλειά μας που δεν γινόταν να κάνουμε και κάτι άλλο. Μας έλεγε: «Πήγαινε, αλλά το πρωί έχουμε πρόβα». Το μόνο που κατάφερα να κάνω, και με χίλια παρακάλια, ήταν η «Αστροφεγγιά» και αισθάνομαι τιμή που συμμετείχα σε ένα τέτοιο σίριαλ. Μάλιστα είχα μεγαλύτερο ρόλο από το σκηνοθέτη, Διαγόρα Χρονόπουλο, αλλά τον απέρριψα γιατί δεν θα μπορούσα να αντεπεξέλθω. Παρ’ όλα αυτά, δεν μετάνιωσα ποτέ. Ό,τι έχω στη ζωή μου είναι, το θέατρο. Έφτιαξα, επίσης, ένα συγκλονιστικό θέατρο (σ.σ. Χυτήριο), που για την εποχή του, αλλά και για σήμερα, ήταν πρωτοπόρο, και χαίρομαι πολύ για αυτό.

Η τύχη δεν σας εγκατέλειψε ούτε πρόσφατα, με την περιπέτεια της υγείας της. Γράφτηκε ότι περάσατε εγκεφαλικό.

Όχι, δεν ήταν εγκεφαλικό. Έπαθα τρομερή υπερκόπωση γιατί δούλευα στο Βεάκη, όπου ανεβάζαμε τη «Λωξάντρα» και παράλληλα, έκανα μια παράσταση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, όπου έπαιζα και τραγουδούσα. Αυτό με κούρασε πολύ κι είχα ένα ισχιαιμικό επεισόδιο, προάγγελο του εγκεφαλικού, όχι όμως εγκεφαλικό.

Σας ταρακούνησε το γεγονός;

Βέβαια! Κατάλαβα ότι δεν πρέπει να δουλεύω τόσο πολύ. Τώρα πηγαίνω σιγά σιγά.

Πηγή Hello

Διαβάστε επίσης

Μιχάλης Μητρούσης: H αποκάλυψη για τη σύντροφό του που είναι 20 χρόνια νεότερή του (Video)

Ο Μιχάλης Μητρούσης έγινε... Επίσκοπος - Όλες οι λεπτομέρειες! (Photos)

Μιχάλης Μητρούσης για Μαρίλια: «Στα 5 της χρόνια είδε αρχαία τραγωδία. Και τώρα παίζουμε μαζί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved