The Bachelor: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Βασιλάκου στη Ραφαέλλα μετά το σοβαρό τροχαίο
Showbiz

The Bachelor: Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης του Βασιλάκου στη Ραφαέλλα μετά το σοβαρό τροχαίο

Αναστάτωση και αγωνία προκάλεσε η είδηση ότι η πρώην παίκτρια του The Bachelor στον περυσινό κύκλο, Ραφαέλλα Γεωργίου είχε σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό της. 

Μάλιστα, η Ραφαέλλα μετά το τροχαίο χρειάστηκε να βρεθεί και στο νοσοκομείο.

«Δεν θα ήθελα να περάσω σε λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το ατύχημα. Αρχικά είχαν ανοίξει οι αερόσακοι από το πρώτο δευτερόλεπτο, οπότε έχασα την ορατότητα, περίμενα να σταματήσει το αυτοκίνητο. Όταν σταμάτησε έπαθα σοκ, κατάφερα να ανοίξω τη ζώνη μου και να βγω στον δρόμο γιατί και ο άλλος ο οδηγός με αναζητούσε γιατί είχα ξεφύγει από το σημείο».

Η Ραφαέλα Γεωργίου περιέγραψε πως στο σημείο στο οποίο έπεσε το όχημά της, είχε ένα εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη.

«Το αμάξι μου έπεσε κάτω από έναν μικρό λόφο, πάνω στον οποίο ήταν το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, ο οποίος γιορτάζει σήμερα. Η μητέρα μου έχει πάει ήδη στο εκκλησάκι και έχει ανάψει λαμπάδα. Και εγώ με το που βγήκα από το νοσοκομείο, πήγα και προσκύνησα... Με προστάτεψε ο Άγιος Ιωάννης γιατί ο τραυματισμός από το ατύχημα ήταν ο ελάχιστος που θα μπορούσα να έχω. Πήγα αμέσως στο νοσοκομείο, μου έκαναν αξονικό έλεγχο και κάποιες εξετάσεις αίματος, όλα έδειξαν εντάξει, εκτός από ένα κάταγμα στο στέρνο και ένα σπάσιμο στον θώρακα».

Η είδηση δεν θα μπορούσε παρά να ταράξει και τον Παναγιώτη Βασιλάκο ο οποίος υπήρξε ο πρώτος Έλληνας The Bachelor. Μάλιστα εκφράστηκε δημόσια, στέλνοντάς της τις καλύτερες ευχές:

«Ραφαέλα μου σου εύχομαι καλή ανάρρωση!! Σου στέλνω όλη την αγάπη μου και την θετική μου ενέργεια!! Έχεις περάσει πάρα πολλά! Ίσως το σύμπαν να δοκιμάζει τους δυνατούς γιατί αυτοί αντέχουν πιο πολύ! Και εσύ είσαι μία από αυτούς !!».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

The Bachelor: Σοβαρό τροχαίο για την Ραφαέλα Γεωργίου - «Θρύψαλα» το αυτοκίνητό της

The Bachelor: Η Ραφαέλα πόσταρε την πιο όμορφη φωτό με τη μαμά της μετά το ριάλιτι

Καλό μεσημεράκι: Ο Βασιλάκος μπήκε με φόρα στο πλατό και άρπαξε στην αγκαλιά του τη Βάνια! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved