Πασχαλάκης- Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έρωτας παράφορος - «Νομίζω ότι βρήκα την γυναίκα της ζωής μου!»
Showbiz

Πασχαλάκης- Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έρωτας παράφορος - «Νομίζω ότι βρήκα την γυναίκα της ζωής μου!»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδοπούλου δείχνουν να είναι πολύ ερωτευμένοι, αφού η σχέση τους δείχνει να προχωρά με γοργούς ρυθμούς και τα συναισθήματά τους να μεγαλώνουν όλο και περισσότερο. 

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και η τραγουδίστρια είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες και όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει, ο ένας έχει βρει στον άλλον, το άλλο του μισό.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, αν και σπάνια μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του θέματα παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή "Open Weekend" και μεταξύ πολλών μίλησε για τις ανθρώπινες σχέσεις και το πόσο έχουν δυσκολέψει σήμερα τα πράγματα, για να μπορέσει κάποιος να βασιστεί σε μια σχέση και να επενδύσει πάνω σε αυτήν. Για την σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο ίδιος δεν έκρυψε τον έρωτά του για εκείνη, καθώς, όπως τόνισε, θεωρεί ότι στο πρόσωπό της έχει βρει τον αληθινό έρωτα και την ιδανική γυναίκα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος, όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο, πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια»

«Και εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και ταιριάξεις, και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός».

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, εξομολογήθηκε ότι «αυτή τη στιγμή που μιλάμε, πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο με όλη την συνέντευξη παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Ντυμένη Αγιοβασιλίτσα στους δρόμους της Γλυφάδας!

J2US: Όλες οι εμφανίσεις, οι αποχωρήσεις και τα ζευγάρια που θα δούμε στον τελικό

J2US: Ολοταχώς για τον μεγάλο τελικό! Οι εμφανίσεις των ζευγαριών, οι εκπλήξεις και η αποχώρηση!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved