Όλια Λαζαρίδου: Αιχμές κατά της ομάδας της εκπομπής Το Πρωινό, μετά τις δηλώσεις του Τζούμα!
Showbiz

Όλια Λαζαρίδου: Αιχμές κατά της ομάδας της εκπομπής Το Πρωινό, μετά τις δηλώσεις του Τζούμα!

Η Όλια Λαζαρίδου σπάνια παίρνει θέση δημόσια όμως τώρα, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να τον υπερασπιστεί.

Η αγαπημένη ηθοποιός, με μακροσκελή ανάρτησή της στο Facebook δεν έκρυψε την έντονη ενόχλησή της για εκείνους που όπως είπε δεν προστάτευσαν τον καλό της φίλο καθώς η εκπομπή στην οποία έδωσε τις δηλώσεις ήταν μαγνητοσκοπημένη. Κάτι που σημαίνει για την ίδια, ότι οι συντελεστές της εκπομπής είχαν τον χρόνο στη διάθεσή τους να προστατεύσουν τον Κωνσταντίνο Τζούμα λέγοντάς του πως ίσως αυτά που είχε πει να προκαλούσαν θύελλα αντιδράσεων όπως και τελικά έγινε.

Η Όλια Λαζαρίδου συγκεκριμένα έγραψε στο μήνυμά της:

«Ο Κωνσταντίνος Τζούμας- τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής -είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του -ακραίο μερικές φορές… Καθόταν αμέριμνος στο Φίλιον όπως κάθε ημέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του Έτυχε και ήρθαν από μια εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα... Καλά ως εδώ… Η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη… αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν… δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων…»

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

Διαβάστε επίσης:

Όλια Λαζαρίδου: «Είπα πολλά "όχι", αλλά το πιο δύσκολο είναι να πεις "ναι"»

Κωνσταντίνος Τζούμας: Νέα δήλωση μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε: «Μαύρο χιούμορ έκανα»

Μαίρη Συνατσάκη κατά Κωνσταντίνου Τζούμα μετά τη δήλωσή του: «Δεν αντέχεται η φλυαρία των σεξιστών»

«Πάγωσαν» στο Πρωινό: «Οι γυναικοκτονίες οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved