Νίκη Παλληκαράκη: Η ηλικία, οι απίστευτες σπουδές στην ιατρική και η κουμπαριά με την Οικονομάκου
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: Η ηλικία, οι απίστευτες σπουδές στην ιατρική και η κουμπαριά με την Οικονομάκου

Η Νίκη Παλληκαράκη είναι μια από τις αξιόλογες ηθοποιούς της γενιάς της, με σπουδαίες συνεργασίες και σπουδές στην ιατρική που όμως δεν αξιοποίησε αφού την κέρδισε η υποκριτική. Μάθε τα πάντα για την ηλικία της, τις απίστευτες σπουδές της αλλά και την κουμπαριά της με την Αθηνά Οικονομάκου

Η ηλικία και οι σπουδές στην ιατρική

Η Νίκη Παλληκαράκη γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1965, είναι δηλαδή 57 ετών. Πριν την κερδίσει η τέχνη της υποκριτικής, είχε σπουδάσει ιατρική.


«Το θέατρο για μένα είναι η ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Λίγο πριν την ειδικότητα και το αγροτικό, πήγα σε δραματική σχολή κρυφά. Δεν συνδυάζονταν όμως τα ωράρια, ήταν μια τρέλα. Αισθάνθηκα ότι στο θέατρο μπορώ να παραδοθώ εκατό τοις εκατό.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο άλλο επάγγελμα. Ακόμη και τώρα στα δύσκολα μου είναι αδύνατον. Είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που αισθάνομαι ευτυχής γιατί δεν έμεινα ποτέ χωρίς δουλειά και μάλιστα ήταν σεζόν που είχα και θέατρο και τηλεόραση και σινεμά», είπε πρόσφατα στο Εγώ.

Η κουμπαριά με την Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός υποδυόταν τη μητέρα της Αθηνάς Οικονομάκου στη σειρά «Η ζωή της άλλης» και εκεί γεννήθηκε μια φιλία ανάμεσά τους. Με χαρά δέχτηκε να παντρέψει το ζευγάρι και «έλαμπε» από ευτυχία. Η κουμπάρα είχε «ανέβασει» φωτογραφίες από τον γάμο.

«Σας αγαπάω πολύ κουμπαράκια μου λατρεμένα και σας ευχαριστώ για την απέραντη χαρά που μου δώσατε και την τιμή που μου κάνατε σ’αυτήν την υπέροχη μέρα της ζωής σας!!! #filipposathina #weddingday #alwaysnearyou ❤️❤️», είχε σημειώσει

Διαβάστε επίσης

Νίκη Παλληκαράκη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

«Έσπασα το δάχτυλο επί σκηνής, συνέχισα να παίζω με αποτέλεσμα 3,5 ώρες χειρουργείο» (Video)

Νίκη Παλληκαράκη: «Εγώ βλέπω το «τέρας» να βγαίνει από μέσα μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved