Παναγιώτα Βλαντή: Η διατροφή που ακολουθεί και οι επεμβατικές θεραπείες
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Η διατροφή που ακολουθεί και οι επεμβατικές θεραπείες

Η Παναγιώτα Βλαντή είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Στα 52 της χρόνια διατηρεί το κορμί και την επιδερμίδα της, όπως στα είκοσι της. 

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής της ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως ίσως σε μερικά χρόνια από τώρα να προχωρήσει σε επεμβατικές θεραπείες.

Ως ηθοποιός και ως γυναίκα πόσο φιλάρεσκη είσαι;

«Όχι πολύ για να είμαι ειλικρινής. Μου αρέσει να φροντίζω τον εαυτό μου, αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό. Δεν έχω καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν κοιτάζομαι συχνά. Τα βασικά κάνω. Θέλω να έχω ένα καλό σώμα, πάντα το ήθελα αυτό, δυνατό και γυμνασμένο. Εδώ και πολλά χρόνια ακολουθώ σωστή διατροφή γιατί μου αρέσει, όχι επειδή πρέπει και χωρίς να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όποια δουλειά κι αν έκανα πάλι θα πρόσεχα. Δεν μου αρέσει η παραίτηση».

Θα έκανες το κάτι παραπάνω; Κάποια επέμβαση ή μη επεμβατική θεραπεία;

«Φοβάμαι λίγο αλλά ίσως να σκεφτόμουν να κάνω μικροπράγματα αν και ορισμένα είναι επώδυνα κι εγώ δεν αντέχω τον πόνο. Μετά από κάποια χρόνια μπορεί να επέλεγα ένα λίφτινγκ με την έννοια του "μια κι έξω" αντί για πολλές μικρές επεμβάσεις», αποκαλύπτει η ίδια στο Hello.

Διαβάστε επίσης

Παναγιώτα Βλαντή για το #metoo: «Νιώθω ανακούφιση. Ελπίζω να μην ξεχαστεί γιατί δεν είναι μόδα»

Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν μπορώ να συμφιλιωθώ με την αρρώστια και την απώλεια»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έχω συναντήσει ανταγωνιστικούς και σκοτεινούς ανθρώπους»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved