Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό στις πρόβες του Μπισμπίκη
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη έξοδος μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό στις πρόβες του Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή ξεπέρασε τον κορονοϊό και έκανε την πρώτη της έξοδο.

Το βράδυ της Κυριακής η τραγουδίστρια παρακολούθησε τις πρόβες της παράστασης «Κόκκινα Φανάρια» που σκηνοθετεί ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης και είναι βασισμένη στα «Κόκκινα φανάρια» του Αλέκου Γαλανού.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στα παρασκήνια του θεάτρου και από εκεί ανέβασε βίντεο και φωτογραφία στα instastories με τους πρωταγωνιστές.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και προσπαθούν να κρατούν τον ερωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πλέον γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε μίλησε δημόσια για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».

«Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο», είχε δηλώσει ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Τις τελευταίες ημέρες η τραγουδίστρια ήταν σε καραντίνα, αφού διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό. Τώρα το ξεπέρασε και έκανε την πρώτη της έξοδο!

Δείτε παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η ηλικία και τα κιλά της – Η μυστική διατροφή της

Δέσποινα Βανδή: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε κάμερες - Τους απέφυγε... μαεστρικά (video)

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Νέα κοινή εμφάνιση σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved