Κατερίνα Καινούργιου: «Βγήκε από τα ρούχα της» με τα σχόλια περί μητρότητας στα social media
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Βγήκε από τα ρούχα της» με τα σχόλια περί μητρότητας στα social media

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπής της σχολίασε το προσβλητικό σχόλιο που δέχτηκε στο twitter.

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα ότι θέλει να γίνει μαμά και αποκάλυψε πώς επιθυμεί να ζήσει τη δική της εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή την Μάρα Δαρμουσλή: «Θέλω να γίνω μητέρα, το έχω πει αρκετές φορές. Έχω αποθηκεύσει πολλές φωτογραφίες με γυναίκες και bloggers από το εξωτερικό, όπου κάθε εβδομάδα ποζάρουν από την ίδια θέση, με τα ίδια εσώρουχα και δείχνουν πόσο μεγαλώνει η κοιλίτσα τους. Οπότε λέω, αν ποτέ κάνω παιδάκι και με αξιώσει ο Θεός και μείνω έγκυος, θα το κάνω κι εγώ».

Αυτά τα λόγια σχολιάστηκαν στο twitter και μία χρήστης της εφαρμογής σχολίασε αρνητικά γράφοντας: «Ούτε η μητροσύνη δεν τη θέλει».

Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να μην το σχολιάσει και εξέφρασε τον εκνευρισμός της λέγοντας:«Υπάρχει μια τοξικότητα. Κάτι συζητούσαμε εδώ για την Μάρα Δαρμουσλή που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Μπαίνω Twitter και ξαφνικά διαβάζω ένα σχόλιο ότι “ούτε η μητρότητα δεν τη θέλει”. Για αυτό που είπα ότι θέλω να γίνω μητέρα. Ό,τι πιο ακραίο για μια γυναίκα που είπε στον αέρα ότι θα ήθελα και εγώ να κάνω ένα παιδάκι… ε εκεί τα πήρα και άρχισα… εντάξει».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ρε συντηρητικούρα του κερατά» (video)

Σκορδά – Λιάγκας: Καβγάς on air: «Το πρόβλημά σου είμαι πάλι εγώ;» (Video)

Καφέ της Χαράς: Ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα είχε γίνει ντίρλα από το κονιάκ (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved