Λευτέρης Χαρίτος: Είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του - Φανερά συντετριμμένος
Showbiz

Λευτέρης Χαρίτος: Είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα του - Φανερά συντετριμμένος

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες

Ο γνωστός σκηνοθέτης βυθίστηκε στην απόλυτη θλίψη μετά την είδηση ότι ο πατέρας του, Δημήτρης άφησε την τελευταία του πνοή. Ο ίδιος, θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την απώλεια αλλά και για το πότε θα πουν συγγενείς και φίλοι το τελευταίο αντίο.

Μετά από μία τέτοια δυσάρεστη είδηση, ήταν πολλοί οι φίλοι του Λευτέρη Χαρίτου που έσπευσαν να τον συλλυπηθούν και να του δώσουν κουράγιο για αυτή τη μεγάλη απώλεια.

Ο Λευτέρης Χαρίτος σήμερα (10/1) αποχαιρέτησε τον πολυαγαπημένο του πατέρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 10/1 στο Α’ Νεκροταφείο.

Η κηδεία του Δημήτρη Χαρίτου ήταν πολιτική και στο Κοιμητήριο βρέθηκαν φίλοι και συγγενείς για να του πουν το «τελευταίο αντίο». Ο γιο του, Λευτέρης, σκηνοθέτης της σειράς, Άγριες Μέλισσες ήταν φανερά συγκινημένος, ενώ στο πλευρό του ήταν η σύντροφός του, Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορονοϊού, και κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο, ο Λευτέρης Χαρίτος, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και όλοι όσοι βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο αποχαιρέτησαν τον Δημήτρη Χαρίτο.

Διαβάστε επίσης:

Ο σύντροφος της Κουρεντή επέστρεψε με νέες δηλώσεις: «Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ...»

Μενεγάκη: «Άφωνη» με την εμφάνιση της Ζαρίφη! Αδυνάτισε και άλλο – Η απίστευτη ατάκα on air!

Ζαχαράτος: Έκανε comeback στην εκπομπή και ευχαρίστησε on air την Μπάρκα για την περιποίηση της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved