Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν κρατάω μέσα μου θυμό για πολύ. Μίσος ποτέ. Σε αρρωσταίνει»
Showbiz

Μαρία Πρωτόπαππα: «Δεν κρατάω μέσα μου θυμό για πολύ. Μίσος ποτέ. Σε αρρωσταίνει»

Η Μαρία Πρωτόππα υποδύεται την Μαρίνα στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμός.

Η ίδια σε συνέντευξή της ανέφερε εάν υπάρχει κάτι που έχει «πάρει» από τον χαρακτήρα της ηρωίδας της, πώς θα ήθελε ιδανικά να «κλείσει» ως ρόλος, ενώ σχολίασε και τις αποκαλύψεις στο θέατρο.

Μετά τις αποκαλύψεις του MeToo, πιστεύετε ότι ανατέλλει ένα καλύτερο 2022 σε ό,τι αφορά το θέατρο και γενικότερα ή μήπως όσο περνά ο καιρός το πράγμα ίσως «κουκουλωθεί»;

«Πιστεύω ότι το θέατρο, παρά τα καταδικαστέα αυτά περιστατικά, είναι από τους πιο υγιείς χώρους που υπάρχουν ως προς τη διαφάνεια. Να είναι καλά όσοι άνθρωποι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου, όμως μέσα σε όλους τους κλάδους, ειδικά σε όσους δεν πέφτει εύκολα το φως της δημοσιότητας, γίνονταν και γίνονται σοβαρότατα εγκλήματα, ακόμα ανομολόγητα. Είμαστε πολύ πίσω».

Έχετε πει πως έχουν υπάρξει φορές που μετανιώσατε που γίνατε ηθοποιός. Θέλετε να μας πείτε γιατί;

«Ούτε θυμάμαι καν. Νιώθω τυχερή που ασχολούμαι με κάτι που αγαπώ και το οποίο συνεχίζω να σπουδάζω με ενδιαφέρον. Η περιέργεια και ο ενθουσιασμός χρειάζονται».

Η επαγγελματική και η οικονομική ανασφάλεια είναι μέρος της ζωής ενός ηθοποιού. Έπειτα από τόσα χρόνια έχετε μάθει να χειρίζεστε το άγχος που προκύπτει από κάτι τέτοιο;

«Φυσικά έχω μάθει να προβλέπω και να προνοώ, ώστε να λαμβάνω τα μέτρα μου. Πάντα όμως υπάρχουν στιγμές που όλοι νιώθουμε αβέβαια».

Έχει χρειαστεί ποτέ να κάνετε «σασμό» σε πράγματα, ανθρώπους ή συναισθήματα στη ζωή σας;

«Δεν κρατάω μέσα μου θυμό για πολύ. Μίσος ποτέ. Σε αρρωσταίνει. Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου. Το έχω διδαχτεί και από τους γονείς μου».

Υπάρχει κάτι που έχετε «πάρει» από τον χαρακτήρα της Μαρίνας; Και πώς θα θέλατε ιδανικά να «κλείσει» ως ρόλος;

«Δεν έχω πάρει κάτι από τον χαρακτήρα της Μαρίνας. Θα ήθελα η ιστορία της να τελειώσει με αίσιο τρόπο, γεμάτο αγάπη», είπε στο Τηλέραμα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Μαρίνα πιάνει τη πεθερά της να διαβάζει το γράμμα της Ανθούλας

Σασμός: O θάνατος του Πετρή φτάνει στα όρια της τρέλας την Αργυρώ και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός spoiler: Το άλλοθι του Πετρή καταρρέει και η Θοδώρα ανοίγει νέο κύκλο αίματος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved