Σασμός: O θάνατος του Πετρή φτάνει στα όρια της τρέλας την Αργυρώ και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας
Media

Σασμός: O θάνατος του Πετρή φτάνει στα όρια της τρέλας την Αργυρώ και κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Σασμός spoiler: Δραματικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Σασμός, με τον Αστέρη να σκοτώνει τον Πέτρο

Η αποκάλυψη για το ψεύτικο άλλοθι που είχε δώσει ο Πέτρος ανατρέπει τα σχέδια όλων. Η Καλλιόπη το μαθαίνει και βρίσκει την ευκαιρία που έψαχνε τόσο καιρό. Ο Μαθιός προσπαθεί να τη συγκρατήσει. Ο Αστέρης γίνεται έξαλλος για το ψέμα της Αργυρώς και συγκρούεται μαζί της. Το όνειρο για μια κοινή ζωή, που μόλις χτες φαινόταν πολύ κοντά, μοιάζει τώρα πιο άπιαστο από ποτέ. Ο Πέτρος φεύγει για το Ηράκλειο, για να συναντήσει τη Σεμίνα. Ο Αστέρης, όμως, τον αναζητά για να εξηγηθούν, σε μια συνάντηση που μπορεί να γίνει το χειρότερο, την ίδια στιγμή που όλο το υπόλοιπο χωριό γιορτάζει το γάμο της Θοδώρας.

Όταν ο Αστέρης εντοπίζει τον Πέτρο με τη Σεμίνα, τον αρπάζει και λογομαχεί μαζί του, φωνάζοντάς του πώς τολμά να κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού σκότωσε τον Στεφανή, και να λέει διαρκώς ψέματα. Ο Πέτρος, που διαισθάνεται την κρισιμότητα της κατάστασης, ζητά από τη Σεμίνα να απομακρυνθεί κι εκείνη μπαίνει στο αυτοκίνητο. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια. Ο Πέτρος, για να τρομάξει τον Αστέρη, βγάζει το όπλο και πυροβολεί στον αέρα.

Τυφλωμένος από οργή, ο Αστέρης βγάζει το δικό του όπλο και πυροβολεί κι αυτός στον αέρα. Μόνο που η σκληρή και απάνθρωπη μοίρα κι αυτή τη φορά βάζει το κακούργο χέρι της. Η σφαίρα του Αστέρη χτυπάει στο καπό του αυτοκινήτου, εξοστρακίζεται και βρίσκει κατάκαρδα τον Πέτρο. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος.

Η Μαρίνα μαυροντύνεται και πάλι και οδύρεται για τον χαμό του μοναχογιού της, ενώ η Αργυρώ φτάνει στα όρια της τρέλας.

Ο Αστέρης βρίσκεται στη φυλακή και περιμένει να δικαστεί, φωνάζοντας ότι δεν το ήθελε, ότι ήταν ατύχημα, αλλά την Αργυρώ δεν την ενδιαφέρει πια τίποτα.

Οι τύψεις για τον θάνατο του αδελφού της την έκαναν να μην μπορεί να ζήσει ούτε λεπτό πια και αποφασίζει να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Διαβάστε επίσης

Σασμός spoiler: Το άλλοθι του Πετρή καταρρέει και η Θοδώρα ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Σασμός: Πρόσωπο - έκπληξη μπαίνει στη σειρά και... έδωσε νέο δυνατό spoiler! (Video)

Σασμός: Ο Αστέρης πυροβολεί και σκοτώνει τον Πετρή- Συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved