Φαίη Μαυραγάνη: Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου
Showbiz

Φαίη Μαυραγάνη: Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου

Κάθε Σαββατοκύριακο η Φαίη Μαυραγάνη μαζί με την ομάδα της δίνουν ραντεβού στις 5.30 το πρωί με τους τηλεθεατές, για να μαθαίνουν πρώτοι «Τώρα ό,τι συμβαίνει» από τη συχνότητα του OPEN.

Στόχος τους είναι η ψύχραιμη ενημέρωση για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο, αλλά και η αισιόδοξη ματιά της καθημερινότητας.

Θα αρχίσω με όσα αγαπώ περισσότερο και με καθορίζουν. Είμαι άνθρωπος της οικογένειας. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς τους ανθρώπους μου: τα παιδιά μου και τον σύζυγό μου. Αισθάνομαι ευγνώμων που βρέθηκε στον δρόμο μου ο Νίκος και ευτυχής που αποκτήσαμε τη Λυδία και τον Φώτη. Από παιδί νιώθω την ανάγκη να εκφράζω ένα ευχαριστώ για τα όμορφα της ζωής και η οικογένεια μου είναι ό,τι πιο όμορφο.

Στα δύσκολα της ζωής προσπαθώ να λέω «όλα καλά», ακόμα και όταν δεν είναι. Είναι γραμμή άμυνας. Δεν θα αφήσω εύκολα να καταλάβει κάποιος τα δύσκολά μου. Δεν μου αρέσει να κλαίγομαι και δεν μου αρέσει να κοινοποιώ τα προβλήματά μου.

Τα πιο δύσκολα μου ήταν τραγικά. Ήταν η απώλεια του αδελφού μου και του πατέρα μου. Από μικρή δεν μπορούσα να αποδεχτώ τον θάνατο. Ήμουν παιδί με προβληματισμούς και αγωνία πάνω σε αυτό το θέμα . Έχοντας μάλιστα μεγαλώσει σε χωριό, όπου μοιράζονται από σπίτι σε σπίτι το κακό και το πένθος, με πόρτες ανοιχτές, ήταν μεγάλη η πίεση για ένα παιδί σαν εμένα. Και ως ενήλικη αρνήθηκα να αποδεχτώ την απώλεια.

Αγαπώ την δουλειά μου την οποία κυνήγησα πολύ. Όταν δεν έχεις στηρίγματα, αν σταθείς τυχερός και βρεις πέρασμα να αρχίσεις, μόνο με πολλή δουλειά θα μπορέσεις να σταθείς.

Είχα πάντα ενθουσιασμό για τη δημοσιογραφία. Απ' όταν σκέφτηκα να την ακολουθήσω, όταν βρέθηκα στη Σχολή Δημοσιογραφίας, όταν άρχισα να δουλεύω για πρώτη φορά στην ΕΡΤ και όταν βρέθηκα στον ΑΝΤΙ. Αληθινό ενθουσιασμό και δίψα πάντα. Να είμαι μέσα στο συμβάν, στη φωτιά, στον σεισμό, στην πλημμύρα. Να πετάς με ελικόπτερα τη μία μέρα και την άλλη να είσαι στη Βουλή. Μετά σε ένα ναυάγιο και μετά ενώπιον ιστορικών στιγμών, όπως όταν νοσηλευόταν στο Ωνάσειο ο Ανδρέας Παπαν- δρέου, όπου έμεινα στην τέντα επί τρεις μήνες.

Μου αρέσουν οι σταθερές και δεν ακολουθώ εύκολα επιλογές που για άλλους μπορεί να φαντάζουν ευκαιρία ή πρόκληση ή επιβράβευση, θα σταθμίσω δύο και τρεις φορές μια επιλογή.

Δεν μου αρέσει να χρωστάω και να απλώνομαι έξω από εκεί που μπορώ να ελέγξω.

Προβληματίζομαι για την κατάσταση με τον κορονοϊό και το πού μας πάει. Τι θα αφήσει πίσω και πώς θα πορευόμαστε στο εξής. Λυπάμαι και θυμώνω που έχουν καταφέρει διάφορες φωνές, ως μη όφειλαν, να σκεπάζουν τη φωνή της επιστήμης.

Πηγή:Τηλέραμα

Διαβάστε επίσης:

Ο σύντροφος της Κουρεντή επέστρεψε με νέες δηλώσεις: «Από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ...»

Μενεγάκη: «Άφωνη» με την εμφάνιση της Ζαρίφη! Αδυνάτισε και άλλο – Η απίστευτη ατάκα on air!

Ζαχαράτος: Έκανε comeback στην εκπομπή και ευχαρίστησε on air την Μπάρκα για την περιποίηση της

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved