Δέσποινα Μοιραράκη: Ο κορονοϊός, το ατύχημα και η ευγνωμοσύνη
Showbiz

Δέσποινα Μοιραράκη: Ο κορονοϊός, το ατύχημα και η ευγνωμοσύνη

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τις πιο δύσκολες και τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της.

Η «βασίλισσα των χαλιών», Δέσποινα Μοιραράκη, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας του γιου της με τον κορονοϊό, για την πιο ευχάριστη χρονιά της ζωής της, αλλά και για τα κάλαντα που έλεγε με το κατηχητικό.

Πώς πέρασες τις γιορτές;

Οικογενειακά. Είναι αλήθεια όπ έχουν περιοριστεί σημαντικά οι μετακινήσεις λόγω έξαρσης της πανδημίας.

Είχες κάποιον δικό σου άνθρωπο που νόσησε;

Ο γιος μου, ο Γιώργος, κόλλησε κορονοϊό. Το πέρασε σχετικά μέτρια. Το σημαντικό είναι ότι είχε κάνει τα εμβόλια, αλλιώς θα το περνούσε βαριά.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη χρονιά για σένα;

Η πιο δύσκολη χρονιά ήταν το 2004, όταν είχε χτυπήσει ο Τάσος με τη μηχανή και είχε μείνει στην εντατική ενάμιση μήνα. Η άλλη, λιγότερο δύσκολη, που δεν συγκρίνεται με τα θέματα υγείας, ήταν το 2012, με την οικονομική κρίση και τα προβλήματα που είχα στην επιχείρηση μου.

Δέσποινα, μικρή έλεγες τα κάλαντα;

Ναι. Μέχρι 13 ετών έλεγα τα κάλαντα με το κατηχητικό. Ηταν πολύ ωραία, γιατί μαζευόμασταν όλα τα παιδιά του κατηχητικού και πηγαίναμε να τα πούμε παραμονή Πρωτοχρονιάς και των Φώτων.

Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη χρονιά της ζωής σου;

Την 1η Ιουνίου του 2011, όταν παντρεύτηκα τον Γιάννη, γιατί, όταν τον αντίκρισα να με περιμένει ντυμένος στα λευκά, με τη στολή του αρχιπλοιάρχου στην εκκλησία, δεν το πίστευα ότι αυτό συνέβαινε σε μένα. Και είπα μέσα μου: «Σε ευγνωμονώ, θεέ μου».

Θέλεις να γίνεις γιαγιά;

Πάρα πολύ. Περιμένω πώς και πώς. Ειδικά περιμένω Δεσποινούλα, γιατί αυτή θα είναι και η original Δέσποινα Μοιραράκη, διότι εγώ κρατάω το επίθετο του πρώτου μου συζύγου. Ευγνωμονώ και δοξάζω τον θεό για όλα όσα μου συμβαίνουν. Φυσικά, δεν έχουν έρθει όλα με ευκολία, αλλά με πολύ κόπο, αγώνα και θυσίες. Αλλά όλα αυτά μας δυναμώνουν και προχωράμε μπροστά.

Πηγή:Secret

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Μοιραράκη: Η ηλικία, η πιο δύσκολη στιγμή, οι επεμβάσεις και τα χαλιά (Video)

Μοιραράκη - Κοντούλης: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το πάρτι για την επέτειο του γάμου τους στη Μύκονο

Κλάμα! Η στιγμή που η Μοιραράκη παίζει «Ρουκ Ζουκ» στο Πρωινό και περιγράφει τη λέξη «οργασμός»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved