Kυβέλη Χατζηευστρατίου: Ημουν σε ένα σπίτι μόνη, με χτυπούσαν με ντεζαβαντάζ, με κορόιδευαν…
Showbiz

Kυβέλη Χατζηευστρατίου: Ημουν σε ένα σπίτι μόνη, με χτυπούσαν με ντεζαβαντάζ, με κορόιδευαν…

Στους τέσσερις μήνες που πέρασε στο GΝΤΜ η Kυβέλη Χατζηευστρατίου λέει πως διάβασε εννέα βιβλία -ξεχωρίζει τους «Αθλιους» του Ουγκό και το «Είμαι Επικίνδυνη».

Τον ελεύθερο χρόνο της η φετινή νικήτρια του ριάλιτι μοντέλων ακούει από κλασική μουσική μέχρι φλαμένκο, λατρεύει την ποίηση του Τάσου Λειβαδίτη, τη γοητεύε ι η γλυπτική κα ι η ζωγραφική και λέει πως νιώθει σίγουρη όχι μόνο για το περιτύλιγμα αλλά και για το περιεχόμενο της .

Πώς είναι οι πρώτες μέρες με τον τίτλο του GΝΤΜ;

Είναι αρκετά γεμάτες. Τρέξιμο, τρέξιμο, τρέξιμο.

Είναι όμως όπως τις φανταζόσουν;

Δεν είχα φανταστεί το μετά. Πιο πολύ ονειρευόμουν τη στιγμή της νίκης.

Είχες σκεφτεί δηλαδή ότι θα νικούσες;

Εννοείται ότι το είχα σκεφτεί.

Πότε άρχισες να το πιστεύεις;

Από τη στιγμή που έκανα την αίτηση. Υπήρξαν βέβαια στιγμές που δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Είχα διακυμάνσεις. Το mindset μου, όμως, ήταν αταλάντευτο.

Γιατί δήλωσες συμμετοχή στο GΝΤΜ;

Δεν έγινε κάτι συγκεκριμένο που με έκανε να το αποφασίσω. Μου το πρότειναν κάποιοι κοντινοί μου άνθρωποι που λειτούργησαν ως ώθηση για να τολμήσω να το κάνω.

Ησουν μοντέλο;

Είχα κάνει πολύ λίγες δουλειές στην Κέρκυρα όπου ζούσα. Θα το χαρακτήριζα χόμπι μου. Και γι' αυτό πήγα στον διαγωνισμό, για να κάνω το χόμπι μου δουλειά πλήρους απασχόλησης .

Ηξερες από μικρή ότι έχεις αυτό που λέμε ευλογημένο DΝΑ;

Μου το λέγανε από μικρή ότι θα μπορούσα να γίνω μοντέλο. Πόσο όμορφη ήμουν. Το άκουγα από πάντα. Αργησα βέβαια να το συνειδητοποιήσω. Στην εφηβεία μου δεν ένιωθα καθόλου ωραία. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι έφηβοι περνάνε από αυτή τη φάση.

Ποιο ήταν το πλάνο ζωής σου τότε;

Εκανα διάφορες σκέψεις, αλλά δεν ήμουν από τα παιδιά που ήξεραν ότι θέλουν να κάνουν αυτό ή το άλλο στη ζω ή τους. Πάντα αναρωτιόμουν, άλλαζα γνώμες, δεν είχα κατασταλάξει κάπου. Υπήρχε ως ιδέα το μόντελινγκ , όμως άκουγα από παντού ότι δεν θα μπορούσα να ζήσω από αυτό. Επρεπε, μου έλεγαν, να έχω και μια «κανονική» δουλειά.

Πώς είναι να συνειδητοποιείς ότι ξαφνικά σε γνωρίζει όλη η Ελλάδα;

Είναι παράξενο. Δεν το 'χα σκεφτεί ποτέ ότι προτού μπω στο παιχνίδι με ήξερε η μαμά μου , αλλά όταν θα βγω θα με ξέρει και η μαμά του γείτονα. Πολλές φορές σκέφτομαι πόσο μεγάλο αντίκτυπο έχει η τηλεόραση τελικά. Και πόσο εύκολα σχηματίζει κανείς γνώμη και άποψη από αυτό που προβάλλεται στην τηλεόραση. Κάποιος που κάθεται στον καναπέ του μπορεί να σου βάλει μια ταμπέλα για μία και μόνο εικόνα σου. Κι αυτό είναι κάτι που ένιωσα στο πετσί μου.

Θεωρείς ότι παρεξηγήθηκες;

Σίγουρα. Κι εγώ μπορεί να με παρεξηγούσα. Ο κόσμος βλέπει μια εικόνα και μια συμπεριφορά και συμπεραίνει. Δεν θα κάτσει παραπάνω από δύο λεπτά να αναλογιστεί γιατί κάποιος άνθρωπος φέρεται με τον τρόπο που φέρεται. Τι μπορεί να νιώθει, τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του. Πολλές φορές φαινόταν ότι με κατέκλυζε η έπαρση, όμως -αυτό συνέβαινε τις φορές που τα πήγαινα καλά στις δοκιμασίες γιατί ήμουν σε ένα σπίτι μόνη μου, με χτυπούσαν με ντεζαβαντάζ, με κορόιδευαν και μου μιλούσαν, επικριτικά. Παρ' όλα αυτά τα κατάφερνα. Και τότε, ναι, με έπιανε έπαρση. Αλλά ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης, όχι επειδή έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου.

Θα την ξαναζούσες αυτή την εμπειρία;

Θα το ξαναέκανα, εννοείται. Ηταν μια εμπειρία που μου πρόσφερε υπομονή, γερό στομάχι και παραδείγματα για το πόσο μοναχικό και σκληρό είναι αυτό το επάγγελμα.

Πηγή:Gala

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Χαμός στο Happy Day που δεν ανακοίνωσε η Ισμήνη την νικήτρια! «Πνίγηκες από την κακία σου...»

GNTM 4 Τελικός: Ναπολέων-Ειρήνη λίγο μετά τη νίκη της Κυβέλης: Δίκαιο και αναμενόμενο το αποτέλεσμα

GNTM 4 Τελικός: Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου η μεγάλη νικήτρια!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved