Νίκη Παλληκαράκη: «Επειτα από 28 χρόνια στο σανίδι, δεν μπορεί πια κάτι να με πληγώσει»
Showbiz

Νίκη Παλληκαράκη: «Επειτα από 28 χρόνια στο σανίδι, δεν μπορεί πια κάτι να με πληγώσει»

Η Νίκη Παλληκαράκη ανήκει σε μια γενιά ηθοποιών που υπηρετεί για χρόνια την υποκριτική με εξαιρετικό ήθος και σεβασμό.

Στο ερώτημα αν είχε ποτέ κατά το παρελθόν δεχθεί κάποιου είδους κακοποίηση στη δουλειά της ή αν υπήρξε κατά τη διάρκειας της καριέρας της κάποιος συνάδελφος της που να της έβαλε τρικλοποδιά στην επαγγελματική της ανέλιξη απαντά με παρρησία.

«Αυτά όλα δεν νομίζω πως περιορίζονται μόνο στον χώρο της Τέχνης και του θεάτρου. Και βεβαίως τα έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, αλλά μέχρι και πρόσφατα. Ο καθένας μας πορεύεται με το αξιακό του σύστημα και χρεώνεται και τις συνέπειες αυτής της επιλογής. Πέφτεις και σηκώνεσαι ξανά και ξανά, και προχωράς. Το πιο σημαντικό για μένα παραμένει να μην έχεις αναιρέσει τον εαυτό σου. Να πορεύεσαι με την αυθεντικότητα και την αλήθεια σου, όποια κι αν είναι αυτή.

Το επάγγελμα του ηθοποιού παραμένει εξαιρετικά δύσκολο και ανασφαλές, εξόχως ανταγωνιστικό, οπότε σε περιόδους σαν την τωρινή γίνονται πολύ πιο δύσκολα όλα. Επειτα από 28 χρόνια στο σανίδι, δεν μπορεί πια κάτι να με πληγώσει. Είμαι σε θέση να διαχειριστώ οποιαδήποτε συνθήκη», αποκάλυψε στο Secret.

Διαβάστε επίσης

Νίκη Παλληκαράκη: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Ραγίζει καρδιές το μήνυμά της

«Έσπασα το δάχτυλο επί σκηνής, συνέχισα να παίζω με αποτέλεσμα 3,5 ώρες χειρουργείο» (Video)

Νίκη Παλληκαράκη: «Εγώ βλέπω το «τέρας» να βγαίνει από μέσα μας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved