Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι ερωτευμένη
Showbiz

Η Αναστασία Τσιλιμπίου είναι ερωτευμένη

Η ηθοποιός Αναστασία Τσιλιμπίου, που γνωρίσαμε ως παιδί-θαύμα της τηλεόρασης, εξελίσσεται σε ένα υπέροχα ισορροπημένο άτομο.

Η ίδια μίλησε για τις νέες όμορφες καταστάσεις που βιώνει αυτό το διάστημα.

H Αναστασία Τσιλιμπίου, που φέτος ήταν ένα από τα ατίθασα κορίτσια της μεταφυσικής σειράς μυστηρίου του ΜEGA «Κομάντα και δράκοι» και τώρα κάνει «Μαθήματα κωμωδίας» στο «Μικρό Παλλάς» με τον Θοδωρή Αθερίδη, αν και πολύ νεαρή, ξέρει καλά πώς να ισορροπεί ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική της ευτυχία. Συνειδητοποιημένη και πατώντας καλά στα πόδια της, η Αναστασία, αν και δεν προβάλλει τη σχέση της, πρόσφατα αποφάσισε να ποστάρει ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον αγαπημένο της. Αλλωστε, εδώ και μερικούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του δημοφιλούς TikToker John Malath ή κατά κόσμον Γιάννη Μαλαθουνιάδη.

«Στον σύντροφο μου βρήκα αυτά που με κάνουν να νιώθω ότι ο άνθρωπος μου με σέβεται, με εκτιμά και με καταλαβαίνει. Εκτιμώ το πάθος του να κυνηγά τα όνειρα του και με στηρίζει σε ό,τι κάνω», μας λέει. «Ξέρω ότι ούσα δημόσιο πρόσωπο οι ερωτήσεις για την προσωπική μου ζωή θα με ακολουθούν πάντα. Θα μου πείτε, "τότε τι ανεβάζεις την προσωπική σου ζωή, αν δεν θες να μιλάς για αυτήν;". Θέλω απλά να νιώθω φυσιολογικά, να μπορώ να μοιράζομαι με τους διαδικτυακούς μου φίλους και πιο καθημερινές στιγμές μου. Προτιμώ να κρατώ χαμηλό προφίλ και να μη μιλώ με τόσες λεπτομέρειες, γιατί δεν νομίζω να ενδιαφέρει τόσο τον κόσμο», λέει με ευγένεια και συνεχίζει: «Για την ώρα, μου αρέσει να μιλώ για αυτά που κάνω στη δουλειά, για να με μάθει ο κόσμος που "ακολουθεί" τη δουλειά μου. Εξάλλου, είμαι 24 ετών και έχω πολλά χρόνια ακόμα για να μιλήσω για αυτά».

Τα «Μαθήματα κωμωδίας», έργο στο οποίο παίζει αυτό το διάστημα η Αν. Τσιλιμπίου με τον Θ. Αθερίδη στο «Μικρό Παλλάς», είναι το τέλειο αντίδοτο για αυτές τις ζοφερές καταστάσεις που ζούμε. «Αυτή η παράσταση είναι γιορτή, όπως την έχει αποκαλέσει ο Θοδωρής Αθερίδης, όταν την έγραφε. Η κωμωδία είναι ένας τρόπος να ξεχαστούμε καινά περάσουμε καλά. Εγώ υποδύομαι την Ηλέκτρα, ένα κορίτσι με διπολική διαταραχή η οποία χρησιμοποιείτο μαθήματα κωμωδίας για άλλους λόγους στη ζωή της. Τελικά, μαθαίνει άλλα πράγματα μετά από τα μαθήματα», είπε και συμπλήρωσε για το «Κομάντα και δράκοι», που μόλις έριξε αυλαία: «Από το "Κομάντα και δράκοι" κρατώ υπέροχες αναμνήσεις. Ενα ταξίδι έντονο, με χαρές και λύπες, που ποτέ δεν θα ξεχάσω. Εμαθα πολλά πράγματα, όπως ότι, αν έχεις μια ομάδα με αγάπη για αυτό που κάνει, δημιουργείς θαύματα, και θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να κάνω και άλλα εξίσου όμορφα πράγματα στο μέλλον». Οσο για τους συνεργάτες που δεν βγάζει από την καρδιά της λέει: «Σίγουρα θέλω να ξανά συνεργαστώ με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη, καθώς εκτιμώ το ταλέντο και το ήθος του. Με τον Θοδωρή Αθερίδη, επίσης, έχω μια υπέροχη συνεργασία και θέλω να κάνουμε και άλλα στο μέλλον!».

Η Αν. Τσιλιμπίου έγινε γνωστή σε ηλικία 9 ετών, όταν πήρε τον πρώτο της ρόλο υποδυόμενη την κόρη της Ναταλίας Δραγούμη και του Γιώργου Νινιού στη σειρά του Alpha «Για την καρδιά ενός αγγέλου», το 2007, και τρία χρόνια μετά υποδύθηκε τη μικρή Μαρία στο «Νησί». «Δεν θυμάμαι πολλά, από τον πρώτο μου ρόλο, ωστόσο όσα θυμάμαι είναι όλα ξέγνοιαστες αναμνήσεις με γέλια. Είχα μια υπέροχη συνεργασία με όλους. Θυμάμαι ιδιαιτέρα τον Γιώργο Νινιό να με αποκαλεί "Τασούλα" και τη Ναταλία Δραγούμη να με προσέχει σαν δική της κόρη!». Λατρεύει τους λάτιν χορούς και θα μπορούσε να λάβει μέρος σε ένα χορευτικό talent show αλλά όχι σε ριάλιτι: «Δεν αναιρώ κανένα είδος εκπομπής και σίριαλ της τηλεόρασης, καθώς προσφέρει το καθένα κάτι στο κοινό του. Ωστόσο, θα ήθελα πολύ να κάνω τα γερά μου βήματα στην υποκριτική. Οντας τόσο μικρή, ακόμα ένα ριάλιτι δεν θα ήταν κάτι που θα μου ταίριαζε. Ισως να έχω μια αγάπη στους λάτιν χορούς, αφού έκανα πολλά χρόνια από μικρή ηλικία και το σχετικό talent show χορού ίσως να μου ταίριαζε». Τέλος, υποδεχόμενη τη νέα χρονιά, το όνειρό της είναι ένα: «Να μη χάσω τον εαυτό μου, να παραμείνω αυθεντική και να συνεχίζω να εξελίσσομαι σε αυτό που αγαπώ», είπε στη Real.

Διαβάστε επίσης:

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η σειρά, Κομάντα και Δράκοι και η εμπειρία σε σίριαλ της Τουρκίας (Video)

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Νομίζω πως εγώ είμαι ο μεγαλύτερος σαμποτέρ του εαυτού μου»

Τσιλιμπίου: Όταν ήμουν στο Λύκειο, το τηλέφωνο δεν χτυπούσε για κάποια δουλειά. Έλεγα ότι με ξέχασαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved