Σπύρος Σταμούλης: Η καταγωγή, η ηλικία και ο ρόλος του Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες
Showbiz

Σπύρος Σταμούλης: Η καταγωγή, η ηλικία και ο ρόλος του Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι από τους ηθοποιός που θα μας απασχολήσουν για αρκετό καιρό καθώς διακρίνεται για το ταλέντο του.

Τον Σπύρο Σταμούλη τον γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του Μουράτ στη δραματική σειρά εποχής, «Το Κόκκινο Ποτάμι» αλλά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, στις οποίες υποδυόταν τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών.

Πάμε όμως να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα…

Καταγωγή

Ο Σπύρος Σταμούλης είναι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη. Ο πατέρας του ήταν ναυτικός και έλειπε για αρκετούς μήνες από το σπίτι, όμως αυτό δεν επηρέασε την αγάπη που έχει για εκείνον.

Από μικρή ηλικία ήξερε, ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου αφού πρώτα πήρε πτυχίο στις οικονομικές επιστήμες και μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ηλικία

Ο ηθοποιός είναι 34 ετών και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Οι γυναίκες όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσαν να μην προσέξουν τόσο τον γλυκό χαρακτήρα του όσο και την ομορφιά του.

Η πρώτη θεατρική παράσταση που είδε ήταν το «Ξύπνημα της Άνοιξης» στο Εθνικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. Ερμήνευσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δραματοποιημένη σειρά (docudrama) «Ιωάννης Καποδίστριας: Η ζωή και το έργο του», μία παραγωγή του cosmote history αφιερωμένη στη ζωή, το έργο και τη διεθνή πολιτική δράση του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας.

Ο ρόλος του Γραμματικού στις Άγριες Μέλισσες

Ο Σπύρος Σταμούλης υποδύθηκε τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Σεβαστών. Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε μιλήσει για τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά, Άγριες Μέλισσες..

Αρχικά είχε αναφέρει: «Ενημερώθηκα από κάποιους γνωστούς που είναι στη σειρά ότι γίνεται κάστινγκ για τη δεύτερη σεζόν κι έστειλα το βιογραφικό μου στη Μιράντα Ρωσταντή, που είναι η casting director. Δεν ήταν μόνο με το βιογραφικό, πήγα και στο κάστινγκ μετά. Πήγα 3-4 φορές κι έκανα δοκιμαστικό, διάβασα κείμενο και με τη Μαρία Πετεβή που θα είχαμε και τις περισσότερες σκηνές».

Ενώ στη συνέχεια είπε: «Μιλήσαμε και με τον Λευτέρη Χαρίτο που είναι ο σκηνοθέτης της σειράς και κάτι είδαν σε εμένα, γιατί μου το είπαν εξαρχής, ότι ψάχνουμε έναν συγκεκριμένο ρόλο, για τον Αλέξη Γραμματικό. Διάβασα τα λόγια και κάπως ταίριαξε, είδαν μάλλον ότι ταιριάζω για το συγκεκριμένο ρόλο».

Διαβάστε επίσης:

Σωτήρης Κοντιζάς: Έχει γούρι που του έκανε δώρο η γυναίκα του! Το αποκάλυψε και «έριξε» το Instagram

Μαρία Ηλιάκη: Νοσεί από κορονοϊό και δείχνει το Covid outfit που έχει επιλέξει (video)

Άκης Πετρετζίκης: «Λιώνει» για τον μικρό Αχιλλέα - Τον είπε μπαμπά και ξετρελάθηκε (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved