Τζώρτζης Μονογυιός: Κατέρρευσε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δεν είναι πια κοντά μας. Το σοκ είναι μεγάλο…»!
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Κατέρρευσε η Γωγώ Γαρυφάλλου: «Δεν είναι πια κοντά μας. Το σοκ είναι μεγάλο…»!

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού, έχασε τη ζωή του σχεδόν ακαριαία έπειτα από σφοδρή σύγκρουση του πολυτελούς αυτοκινήτου που οδηγούσε με δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το αυτοκίνητο μάρκας Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν το τροχαίο να σημειώθηκε όταν ο οδηγός προσπάθησε να αποφύγει έναν πεζό, με αποτέλεσμα να φύγει από τον δρόμο του και να ξεκινήσει μια «τρελή» πορεία.

Μέσα στην Ferrari βρισκόταν και η 35χρονη σύντροφός του, η οποία μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Wall», το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Στο εν λόγω ριάλιτι είχε πάρει μέρος και η Γωγώ Γαρυφάλλου και στο παιχνίδι είχαν γνωριστεί με τον άτυχο 45χρονο.

Στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης, η Γωγώ Γαρυφάλλου κατέρρευσε.

Η ίδια δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό και ανέφερε:

«Ο πρώην συμπαίκτης μου, Τζώρτζης Μονογυιός δεν είναι πια κοντά μας. Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στα νέα παιδιά να προσέχουν… Μόλις το ενημερώθηκα, το σοκ είναι μεγάλο…»

Και με δάκρυα στα μάτια είπε: «Δεν υπάρχουν λόγια. Καλό παράδεισο Τζώρτζη μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε. Παλικάρι μου, λεβέντη μου καλό ταξίδι. Ήταν ένα παιδί, ένα μεγάλο παιδί. Ο Τζώρτζης ήταν γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού… Δύσκολες στιγμές. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα ζήσαμε… Ο Θεούλης να αναπαύσει την ψυχούλα σου. Κουράγιο στην οικογένειά σου» και ξέσπασε σε λυγμούς!

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε στο facebook της!

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Ποιος ήταν ο 45χρονος οδηγός του φρικτού τροχαίου στην παραλιακή

Νεκρός σε τροχαίο ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογυιού – Είχε λάβει μέρος στο The Wall

Τζώρτζης Μονογύιος: Ποια είναι η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού – Η πολιτική και ο λαμπερός γάμος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved