Τζώρτζης Μονογυιός: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία - Το μήνυμα του αντιδημάρχου Μυκόνου
Showbiz

Τζώρτζης Μονογυιός: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία - Το μήνυμα του αντιδημάρχου Μυκόνου

Οδύνη και θλίψη έχει προκαλέσει η απώλεια του Τζώρτζη Μονογυιού, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε φρικτό τροχαίο στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής (14-01). H κηδεία θα γίνει στο νησί της Μυκόνου. 

Ο αδερφός της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα θα κηδευτεί στη γενέτειρά του στη Μύκονο.

Το μήνυμα του αντιδημάρχου Μυκόνου και στενού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, μετέφερε στον «αέρα» της εκπομπής της η Ζήνα Κουτσελίνη.

Ο αντιδήμαρχος ενημέρωσε επίσης και για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του που επέζησε από το τροχαίο.

«Έχει σπασμένα πόδια και αιμάτωμα στους πνεύμονες. Φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και να είναι όλα υπό έλεγχο. Πήρε αναβολή το χειρουργείο της γιατί έχει χαμηλό αιματοκρίτη. Μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό στο Μediterraneo στη Γλυφάδα», μετέφερε η παρουσιάστρια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η ώρα ήταν λίγα λεπτά μετά τις 21:00 όταν ο οδηγός του υπερπολυτελούς αυτοκινήτου μάρκας Ferrari, που ήταν στην κατοχή του μόλις για λίγες ώρες, έχοντας αναπτύξει -όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία- ταχύτητα έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε επάνω σε δέντρο επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, σε απόσταση λίγων μέτρων από τη διασταύρωση της παραλιακής με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από το όχημα κατάφερε να βγει ζωντανή η σύζυγός του, η οποία αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να κρίνεται σταθερή ενώ ο 45χρονος επιχειρηματίας άφησε σχεδόν ακαριαία την τελευταία του πνοή.

Διαβάστε επίσης

Καινούργιου: «Χθες είδα την Κατερίνα Μονογυιού, την ενημέρωσαν για τον Τζώρτζη και έφυγε βιαστικά»

Τζώρτζης Μονογυιός: Αυτή είναι η κατάσταση της υγείας της συζύγου του (Video)

Αποκάλυψη Λιάγκα: «Τον Τζώρτζη τον έβγαλε νεκρό από το αυτοκίνητο ο φίλος του.Το λέω κι ανατριχιάζω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved