Σκοτεινή Θάλασσα: Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό, οι Πυξ Λαξ και η καταγωγή της
Showbiz

Σκοτεινή Θάλασσα: Χαρά Μάτα Γιαννάτου: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό, οι Πυξ Λαξ και η καταγωγή της

Μετά το Κόκκινο Ποτάμι, μέσα από το οποίο έγινε ευρέως γνωστή αλλά και τη συμμετοχή της σε ένα από τα υπέροχα επεισόδια της σειράς Καρτ Ποστάλ, η Χαρά Μάτα Γιαννάτου ήρθε ως Σμαρώ μέσα από τη νέα σειρά του Mega «Σκοτεινή θάλασσα». Μάθε τα πάντα γύρω από το νέο της ρόλο, την καταγωγή της, τη σχέση της με τους Πυξ Λαξ αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ηλικία, η καταγωγή και οι συνεργασίες της

Γεννήθηκε στο Βερολίνο το 1989 μαζί με την αδελφή της, Ζωή. Ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία και μετακόμισε με την οικογένεια της στην Νέα Σμύρνη όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια. Ο πρώτος της επαγγελματικός ρόλος, ήταν στην κινηματογραφική ταινία «Νοτιάς» στον ρόλο της Αλίκης. Τηλεοπτικά η πρώτη της δουλειά ήταν στην επιτυχημένη σειρά του Open TV, Το Κόκκινο Ποτάμι την σεζόν 2019-2020, στον ρόλο της Βασιλικής. Την σεζόν 2021-2022 επιστρέφει τηλεοπτικά συμμετέχοντας στην κοινωνική- αστυνομική σειρά «Σκοτεινή Θάλασσα» στο MEGA και στην «Καρτ-Ποστάλ» στην ΕΡΤ1.

Αν και εργάστηκε και στο θέατρο και στο σινεμά στη Γερμανία, επέλεξε να γυρίσει στην Ελλάδα, κάτι που δεν μετάνιωσε, όπως αναφέρει η ίδια: "Εκεί η δουλειά του ηθοποιού υπολογίζεται ως δουλειά. Όσο δουλεύεις, για ό,τι δουλεύεις, πληρώνεσαι. Υπάρχει σεβασμός, κάτι που πολλές φορές δεν συναντάς στην Ελλάδα, όμως εδώ είμαι πιο ελεύθερη στις επιλογές μου

Ο ρόλος της στη σειρά Σκοτεινή Θάλασσα

Σμαρώ (Χαρά Μάτα Γιαννάτου):

Έξυπνη, αυτοσαρκαστική, συναισθηματική. Ήρθε στην πόλη στην εφηβική ηλικία της, για να μείνει με τη μικρή αδερφή του πατέρα της όταν αυτός καταδικάστηκε ισόβια για τον φόνο της μητέρας της. Είχε μια έξαλλη εφηβεία. Ήταν η πρώτη σχέση του Χρήστου, τον οποίο παράτησε γιατί εκείνος την απάτησε. Πίσω από την επιλογή της να γίνει αστυνομικός, την οποία διαρκώς αμφισβητεί, κρύβεται η βαθιά της ανάγκη για έναν πιο δίκαιο κόσμο, αλλά και ένα βαθύ προσωπικό τραύμα. Η σχέση της με τον Χρήστο είναι μια συναισθηματική σταθερά στη ζωή της.

Ο επώνυμος μπαμπάς της και η σχέση με τους Πυξ Λαξ

Η ηθοποιός έχει καταγωγή από την Γερμανία και στις φλέβες της ρέει καλλιτεχνικό αίμα αφού έχει μπαμπά μουσικό και παππού διάσημο ηθοποιό στην Γερμανία. Και όχι απλά ένας μουσικός αφού έχει διαγράψει μια πολύ σημαντική πορεία στο χώρο του.

Η ίδια έχει αποκαλύψει πως ο μπαμπάς της ήταν ο μπασίστας τον Πυξ Λαξ, Νίκος Γιαννάτος. «Θυμάμαι πολύ έντονα να πηγαίνουμε στις συναυλίες οικογενειακώς πολύ συχνά. Κι όχι μόνο στους Πυξ Λαξ. Η σκέψη να γίνω ηθοποιός ήρθε από πολύ μικρή. Ο παππούς μου ήταν ηθοποιός στη Γερμανία και κάποια στιγμή στο λύκειο το σκέφτηκα πιο έντονα και θέλησα να το δοκιμάσω. Όταν το δοκίμασα, ήξερα πως αυτό θέλω να κάνω», είπε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ιστορία πίσω από το όνομά της

«Το όνομα μου δεν είναι ψευδώνυμο. Η μητέρα μου είναι Γερμανίδα και της άρεσαν τα ονόματα που έχουν κάποια σημασία στα ελληνικά. Την αδερφή μου τη λένε Ζωή. Επειδή ήμουν το δεύτερο κορίτσι, η γιαγιά μου, που την έλεγαν Σταμάτα, γκρίνιαζε και ήθελε να μπει και το δικό της όνομα. Επειδή το θεωρούσαν αρνητικό να με αποκαλούν «Σταμάτα» και επειδή η σύλληψη μου θεωρούν ότι έγινε χαράματα, ήρθε το Χαρά-Μάτα», έχει δηλώσει στο Down Town.

Η σχέση της με γνωστό ηθοποιό

Σύμφωνα με δημοσίευμα της RealLife, το 2018 η Χαρά Μάτα Γιαννάτου ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Νιάρρο. Οι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες ήταν ζευγάρι και, παρόλο που ο έρωτάς τους ήταν έντονος, είχαν επιλέξει από θέση και άποψη να κρατούν μακριά από κάθε δημοσιότητα τα προσωπικά τους. Ουδείς γνωρίζει αν οι δυο τους είναι ακόμη μαζί αφού ποτέ δεν είχαν μιλήσει δημόσια για τα προσωπικά τους.

Διαβάστε επίσης

Χαρά - Μάτα Γιαννάτου: Εξηγεί τους λόγους που απέχει από τα social media

Χαρά - Μάτα Γιαννάτου: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα

Χαρά-Μάτα Γιαννάτου: Αυτός είναι ο λόγος που έγινε ηθοποιός - Τι σχέση έχει ο παππούς της;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved