Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα 10 μέρες μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της
Showbiz

Κλέλια Πανταζή: Η πρώτη οικογενειακή βόλτα 10 μέρες μετά την γέννηση του δεύτερου γιου της

Η Κλέλια Πανταζή μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο παιδιά απόλαυσαν την πρώτη τους οικογενειακή βόλτα ύστερα από την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους.

Η όμορφη Ολυμπιονίκης στις 4 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιος της. Τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία.

Η Κλέλια Πανταζή είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της παρέα με την αδερφή της, Άννυ Πανταζή, η οποία γέννησε το δεύτερο παιδάκι της αρχές Νοεμβρίου.

Πριν λίγες μέρες η ίδια είχε κάνει τις πρώτες της δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο.

«Γέννησα προγραμματισμένα με καισαρική γιατί έτσι είχα φέρει στον κόσμο και το πρώτο παιδί μου λόγω του ζαχάρου που είχα. Ήταν προγραμματισμένο να γεννήσω τη Δευτέρα στις 10 το πρωί. Δεν είχα άγχος για τη γέννα αλλά το μεγαλύτερο άγχος και εμένα και του συζύγου μου ήταν για το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ γιατί αν ήταν θετικό θα έπρεπε να γεννήσω σε δημόσιο νοσοκομείο με κάποιον γιατρό που δεν με γνωρίζει».

Η Κλέλια Πανταζή, 10 μέρες αφότου γέννησε και εκμεταλλευόμενη τον καλό καιρό αποφάσισε να κάνει την πρώτη της οικογενειακή έξοδο. Μαζί τον άντρα της και τα δύο της παιδιά απόλαυσε τον περίπατο της και διασκέδασαν με πολύ παιχνίδι.

Η Ολυμπιονίκης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν.

«𝒪𝓊𝓇 𝓋𝑒𝓇𝓎 𝒻𝒾𝓇𝓈𝓉 𝒻𝒶𝓂𝒾𝓁𝓎 𝓌𝒶𝓁𝓀..», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Μαρία Τζομπανάκη αποχαιρετά τον νεκρό Πετρή

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Μου έχει ξεκινήσει το πατρικό ένστικτο από τα 25... Θα ήθελα να γίνω πατέρας»

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι ερωτευμένη με τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν το κρύβει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved