Χριστίνα Μπόμπα: Είναι ερωτευμένη με τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν το κρύβει!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Είναι ερωτευμένη με τον Σάκη Τανιμανίδη και δεν το κρύβει!

H Χριστίνα Μπόμπα αποδεικνύει με κάθε της δημοσίευση, το πόσο ευτυχισμένη είναι με την οικογένειά της και τον Σάκη Τανιμανίδη, που είναι ο άντρας της ζωής της. 

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν, μιας και νιώθουν ότι μέρα με τη μέρα, η καθημερινότητά τους γίνεται όλο και πιο όμορφη.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης διανύουν ίσως την πιο όμορφη φάση της ζωής τους, αφού μετά τον ερχομό των δίδυμων μωρών τους, η ευτυχία τους συμπληρώθηκε ολοκληρωτικά. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με την Αριάννα και τη Φιλίππα να τους κλέβουν τη καρδιά, με κάθε βλέμμα τους.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα, που η Χριστίνα Μπόμπα έχει δηλώσει ότι θαυμάζει τον άντρα της για πολλά πράγματα, αλλά κυρίως για το ότι μέσα στην πιεστική και γεμάτη καθημερινότητά του, βρίσκει πάντα χρόνο για την οικογένειά του και περνούν μαζί όμορφες στιγμές. Η ίδια αναδημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Σάκη Τανιμανίδη, που τον δείχνει να χαμογελάει, σημπληρώνοντας από πάνω μια κόκκινη καρδιά.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε η Χριστίνα Μπόμπα

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Το τάϊσμα των διδύμων μετατράπηκε σε «ομαδική δουλειά»!

Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια με την αδελφή της, για τα δίδυμα!

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν τις «χορταίνει» τις κόρες της- Τα παιχνίδια στο νέο τους σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved