Showbiz

Σάκης Τανιμανίδης- Χριστίνα Μπόμπα: Το τάϊσμα των διδύμων μετατράπηκε σε «ομαδική δουλειά»!

Gossip-tv Team

Ο Σάκης Τανιμανίδης δημοσίευσε στο Instagram το πως όλη η οικογένεια ταΐζει τις δίδυμες και "λιώσαμε" από τα γέλια με το απίθανο βίντεό του!

Ο παρουσιαστής είναι παντρεμένος εδώ και δυόμιση περίπου χρόνια με την γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Μπόμπα.

Τους τελευταίους μήνες, το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού πλέον έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη οικογένεια, στην οποία προστέθηκαν οι δυο τους κόρες, η Αριάνα και η Φιλίππα. Τα ονόματα των δίδυμων κοριτσιών τα είχε αποκαλύψει η Χριστίνα Μπόμπα, μέσα από δημοσίευσή της, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων, δημοσίευσαν και την πρώτη τους οικογενειακή φωτογραφία και είδαμε τα προσωπάκια των μωρών για πρώτη φορά.

Σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Σάκης Τανιμανίδης, πριν από λίγη ώρα, είδαμε την αδερφή του και τις δυο γιαγιάδες των μωρών να τραγουδούν όλοι μαζί, όση ώρα η Χριστίνα Μπόμπα τις τάιζε στα καρεκλάκια τους. Μάλιστα, ο παρουσιαστής διακωμώδησε την κατάσταση, κάνοντας σχετικό Q&A και ζητώντας από τους ακόλουθούς του να του απαντήσουν το αν οι τέσσερις γυναίκες κάνουν πρόβα για την μπάντα τους ή απλά ταϊζουν τα μωρά.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Ο χαλαρός καφές της Ζήνας Κουτσελίνη, τα ψώνια της Λασκαράκη και η βόλτα Δραγούμη και Μαρτάκη!

Σάκης Τανιμανίδης: Τον... έπαιξαν σε στοίχημα στη λαϊκή για 100 ευρώ! Το βίντεο που έγινε viral!

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν τις «χορταίνει» τις κόρες της- Τα παιχνίδια στο νέο τους σπίτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved