Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια με την αδελφή της, για τα δίδυμα!
Gossip Cam

Χριστίνα Μπόμπα: Για ψώνια με την αδελφή της, για τα δίδυμα!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα, παρέα με την αδερφή της, να πραγματοποιούν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Η Χριστίνα Μπόμπα, εδώ και λίγους μήνες, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού πριν από λίγους μήνες έγινε για πρώτη φορά μανούλα και έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα κοριτσάκια.

Η Αριάνα και η Φιλίππα, που όπως ανακοίνωσαν τόσο εκείνη, όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, θα είναι τα ονόματα των μικρών, τους έχουν «κλέψει» την καρδιά και δεν μπορεί κανένας να τους χαλάσει χατίρι. Η αδερφή μάλιστα της Χριστίνας Μπόμπα, Ελίνα, έχει δηλώσει πάμπολλες φορές την αδυναμία που έχει στις μικρές και πως είναι πολύ ευτυχισμένη που ήρθαν στη ζωή τους.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv αποθανάτισε την Χριστίνα Μπόμπα και την κούκλα αδερφή της, Ελίνα, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων να κάνουν τα ψώνια τους και να λένε τα νέα τους. Οι δυο τους ψώνισαν πολλά δωράκια για τις δίδυμες καθώς, μιας και η γιορτινή περίοδος ολοκληρώνεται, το βρήκαν σαν ένα πολύ καλό τρόπο για τα τελευταία τους ψώνια!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Δεν τις «χορταίνει» τις κόρες της- Τα παιχνίδια στο νέο τους σπίτι!

Μπόμπα: Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση και η αποστομωτική απάντηση για την προβολή στα social media

Μπόμπα- Τανιμανίδης: Η πρώτη τους βόλτα για το 2022 με τα κορίτσια τους- Το τρυφερό ποστ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved