Συγκλονίζει ο Βασίλης Σαλέας για τον θάνατο της γυναίκας του από κορονοϊό – Τα σπαρακτικά του λόγια
Showbiz

Συγκλονίζει ο Βασίλης Σαλέας για τον θάνατο της γυναίκας του από κορονοϊό – Τα σπαρακτικά του λόγια

Συγκλονισμένος ο Βασίλης Σαλέας με την απώλεια της γυναίκας του. Την μάχη με τον κορονοϊό έχασε η Κάρμεν Παναγιωτοπούλου, η οποία βρισκόταν, τον τελευταίο καιρό, διασωληνωμένη στο Λαϊκό νοσοκομείο. 

Το μεσημέρι της Δευτέρας (17-01) μίλησε στην εκπομπή Love It ο Βασίλης Σαλέας με τα λόγια του να είναι σπαρακτικά.

«Είναι απίστευτο, δεν μπορούμε να το χωνέψουμε, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν υγιέστατη, δεν είχε κάτι. Ήταν 13 μέρες στο νοσοκομείο, έπεφτε το οξυγόνο και έπαθε καρδιακή ανεπάρκεια μέσα στο νοσοκομείο. Είχε μερικές μέρες βελτίωση, την μία μέρα ήταν έτσι, την άλλη αλλιώς. Προς το τέλος ήταν λίγο καλά, είχε ανέβει το οξυγόνο και την άλλη μέρα είχε κατέβει. Οι γιατροί μας έλεγαν ότι πάμε καλά», είπε και συνέχισε:

«Η σύζυγος μου δεν ήταν εμβολιασμένη, αλλά είχε νοσήσει και ήταν προς το τέλος. Θα έκανε και το εμβόλιο μετά. Δεν είχε υποκείμενα νοσήματα, εντελώς τίποτα, ήταν πολύ υγιέστατη. Καθυστέρησε να κάνει το εμβόλιο και μετά νόσησε. Ήταν λίγο διστακτική στην αρχή, αλλά όλοι θα το κάναμε. Την είχα συμβουλεύσει, αλλά θα το έκανε ούτως ή άλλως. Μιλάγαμε μαζί της μέχρι και την προτελευταία μέρα. Τις άλλες φορές δεν μπορούσε να μιλήσει καθαρά, την τελευταία φορά μίλησε και πιο έντονα και πιο δυνατά. Μετά από εκεί και πέρα τελειώσανε τα πάντα. Πιθανώς θα γίνει την Τρίτη η κηδεία», είπε.

Δες το απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Συντετριμμένος ο Βασίλης Σαλέας μετά τον θάνατο της συζύγου του από κορονοϊό- Οι πρώτες δηλώσεις!

Συναυλία - αφιέρωμα στον Βασίλη Σαλέα - Όλα όσα έγιναν εκεί στο βράδυ της Τετάρτης (photos)

Βασίλης Σαλέας: «Όλα τα παιδιά τώρα, αυτή την εποχή, παίζουν καλά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved