Φουρέιρα-Μποτία: Οι ρομαντικές στιγμές στο νέο τους σπίτι και το κοινό μέλλον
Showbiz

Φουρέιρα-Μποτία: Οι ρομαντικές στιγμές στο νέο τους σπίτι και το κοινό μέλλον

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία αφιερώνουν πολύ χρόνο ο ένας στον άλλον, κάτι που τους έχει δώσει μεγάλη χαρά.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εκμεταλλευόμενοι τις συνθήκες εξαιτίας της πανδημίας, είχαν την ευκαιρία να έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Οι δυο τους ζουν έναν μεγάλο έρωτα και απολαμβάνουν τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους στην υπερπολυτελή κατοικία στα νότια προάστια, που απέκτησαν την περασμένη άνοιξη. Στο προσωπικό τους καταφύγιο πέρασαν και τις γιορτινές ημέρες, ένα δώρο που προέκυψε όταν ακυρώθηκαν, λόγω των νέων μέτρων, οι εμφανίσεις της Ελένης με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Theatro Athens».

«Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι ένα λαμπερό βράδυ που βρίσκει όλους τους καλλιτέχνες στη σκηνή. Αυτό ακριβώς είχε προγραμματίσει και η Ελένη. Μία ημέρα πριν, όμως,, με την ανακοίνωση των νέων μέτρων, που ανέστειλαν τη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων, ενημερώθηκε ότι ο νέος χρόνος δεν θα τη βρει στη σκηνή», εξήγησε στην «Real» πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Ετσι, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να περάσει την αλλαγή του χρόνου στην αγκαλιά του συντρόφου της. «Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και, όσο μεγαλώνω, καταλαβαίνω πως στη ζωή μου πρέπει να έχουν χώρο μόνο οι υπέροχοι άνθρωποι και οι άνθρωποι που μπορεί να ξεκινήσεις μια νέα ζωή ή να συνεχίσεις μαζί τους όλη τη ζωή σου. Οπότε, οποιαδήποτε σχέση κάνω είναι με ανθρώπους που έχουν ουσία για να έχουν μέλλον», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Ελ. Φουρέιρα στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω», σε μια από τις σπάνιες εξομολογήσει ς της για τα προσωπικά της, προσθέτοντας: «Προσπαθώ να κρατάω κάποια πράγματα για εμένα, να μη μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Είμαστε με τον σύντροφο μου δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν είναι σκοπός της ζωής μου να παντρευτώ. Τον φοβάμαι τον γάμο. Ιδανικά θα ήθελα να είχα ήδη δύο παιδιά. Θέλω πολύ να κάνω παιδιά».

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα από την περίοδο που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, μετά την επανασύνδεσή τους το φθινόπωρο του 2020 διανύουν την καλύτερη φάση τους. Μπορεί η τελευταία χρονιά να έφερε επαγγελματικές ανατροπές και στους δύο, καθώς ο Αλ. Μποτία, που αγωνιζόταν με τη φανέλα της Αλ Ουάχντα, βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέας ομάδας, ενώ και η Ελ. Φουρέιρα αναγκάστηκε να ακυρώσει πολλές εμφανίσεις της σε Ελλάδα και εξωτερικό, ωστόσο ο έρωτας τους έχει δώσει φτερά. Αυτό το διάστημα η Ελένη πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ του Κ. Αργυρού, με τίτλο «Τίποτα εσύ», που κυκλοφορεί από την Panik Palatinum, έχοντας έναν ιδιαίτερο ρόλο, αυτόν της σέξι χορεύτριας. Οσο για την προσωπική της ζωή; Ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, αφού αυτή η χρονιά προμηνύεται ευοίωνη για εκείνη και τον σύντροφο της.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του MadClip και λυγίζει: «Θέλω να κλείσει η πληγή»

Ελένη Φουρέιρα- Ανθή Σαλαγκούδη: Φορούν τα oversized παλτό τους και δίνουν μαθήματα στυλ!

Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Mad Clip: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved