Ελένη Φουρέιρα- Ανθή Σαλαγκούδη: Φορούν τα oversized παλτό τους και δίνουν μαθήματα στυλ!
Gossip Cam

Ελένη Φουρέιρα- Ανθή Σαλαγκούδη: Φορούν τα oversized παλτό τους και δίνουν μαθήματα στυλ!

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv συνάντησε πλήθος επωνύμων να κάνουν τις βόλτες τους στα βόρεια προάστια και να πραγματοποιούν τις αγορές τους και τα δώρα τους. 

Καθώς η γιορτινή περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, πολλοί είναι εκείνοι, που βγαίνουν για τα τελευταία ψώνια τους, αλλά και δώρα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv βρέθηκε σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και μεταξύ πολλών, συνάντησε την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ελένη Φουρέιρα, με τον ιδιαίτερο στυλ τους, να κάνουν ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς τους και να απολαμβάνουν τη βόλτα στα μαγαζιά.

Την Ανθή Σαλαγκούδη την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του Survivor, όπου ήταν και μια από τις παίκτριες, που είχαν προκαλέσει εντυπώσεις. Η ίδια σε κάθε της εμφάνιση είναι απόλυτα κομψή, όπως φυσικά και αυτή την φορά, όπου ακόμα και αν το στυλ της ήταν καθημερινό, η ίδια κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η Ανθή Σαλαγκούδη επέλεξε ένα αθλητικό άνετο outfit, το οποίο και σέταρε με μπορντώ αθλητικά παπούτσια και με ένα μακρύ γκρι παλτό.

Από την άλλη πλευρά, για την Ελένη Φουρέιρα, το ιδιαίτερο στυλ είναι το Α και το Ω, αφού κάθε της εμφάνιση, μονοπωλεί τα βλέμματα. Η ίδια αποφάσισε να ξεφύγει λίγο από τις υποχρεώσεις της και να πάει μια χαλαρωτική βόλτα στα μαγαζιά, επιλέγοντας ένα ακούρο καφέ κοστούμι, το οποίο και σέταρε με μαύρα αξεσουάρ και με ένα ανοιχτό καφέ παλτό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις εμφανίσεις τους:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φουρέιρα: Η συγκινητική ανάρτηση για τον Mad Clip: «Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»

Tα Top 10 videos του YouTube για την χρονιά που πέρασε!

Οι 10 + 2 καλοντυμένες κυρίες της χρονιάς που πέρασε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved