Tα Top 10 videos του YouTube για την χρονιά που πέρασε!
Media

Tα Top 10 videos του YouTube για την χρονιά που πέρασε!

Το YouTube είναι η διάσημη πλατφόρμα, που έχει αγαπηθεί παγκοσμίως και οι καλλιτέχνες βλέπουν τα τραγούδια τους να έχουν ανοδική τάση ακόμα και στα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας τους.

Εκατομμύρια χρήστες σε όλον τον κόσμο την χρησιμοποιούν, ώστε να απολαύσουν την αγαπημένη τους μουσική, να ανακαλύψουν νέα τραγούδια, αλλά πολλοί είναι και εκείνοι, που συνηθίζουν να παρακολουθούν τις τάσεις και να προσαρμόζουν τα γούστα τους, ανάλογα με αυτές.

Το 2021 ήταν μια χρονιά που αδιαμφισβήτητα οι περισσότεροι από εμάς την περάσαμε πολύ μέσα στο σπίτι, λόγω της πανδημίας και για αυτόν τον λόγο ασχοληθήκαμε και πολύ περισσότερο με αυτές τις πλατφόρμες. Πολλοί χρήστες μάλιστα, όπως παρατηρήθηκε αφιέρωσαν πολύ χρόνο στο YouTube, βλέποντας παλιές σειρές της τηλεόρασης, αλλά και ακούγοντας τραγούδια ή εκάστοτε λίστες από παλιότερες δεκαετίες.

Παρ' όλα αυτά πολλά ήταν και τα νέα τραγούδια που κυκλοφόρησαν και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις, αφού κατάφεραν να σκαρφαλώσουν πολύ ψηλά στις τάσεις του Youtube, αποδεικνύοντας έτσι ότι ο κόσμος τα αγκάλιασε, τα αγάπησε και τα στήριξε με τον δικό τους τρόπο. Δείτε παρακάτω τα 10 αγαπημένα τραγούδια, που έκαναν τις καρδιές μας να χτυπούν φέτος και ανέβηκαν πολύ ψηλά στις τάσεις του YouTube, όπου έμειναν και για πολύ καιρό.

1. Ελένη Φουρέιρα & MadClip: Μπορεί

2. Κωνσταντίνος Αργυρός & Rack: Τελικά

3. Adele: Easy On Me

4. Billie Eilish: Happier Than Ever

5. Ελένη Φουρέιρα: Αεράκι (Το Θηλυκό)

6. Ed Sheeran - Bad Habits

7. Dua Lipa - Love Again

8. Πέτρος Ιακωβίδης: Τατουάζ

9. Νατάσα Θεοδωρίδου: Υπάρχω για εσένα

10. Shouse - Love Tonight (David Guetta Remix)

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Το αγγλικό κανάλι του στο YouTube έφτασε τους 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες!

Βασίλης Καρράς - Χρήστος Δάντης: Συναντιούνται ξανά δισκογραφικά μετά από χρόνια

Απίστευτο ρεκόρ θεατών στη live μετάδοση της κηδείας του Mad Clip στο YouTube (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved