Λυκουρέζου: Η εμφάνιση με τον σύντροφό της στην πρεμιέρα του πρώην συζύγου της Απόστολου Γκλέτσου
Στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Λύκοι», στο Μικρό Παλλάς, βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.
Η παρουσία της, ωστόσο, είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς δεν ήταν μόνη, αλλά συνοδευόταν από τον σύντροφό της, Θύμιο Φράγκο.
Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη κοινή εμφάνιση με τον δικηγόρο σύντροφό της, με τον οποίο βρίσκεται σε σχέση τα τελευταία δυόμισι χρόνια.
Η επιλογή της συγκεκριμένης θεατρικής βραδιάς είχε και μια ιδιαίτερη διάσταση, καθώς στην παράσταση πρωταγωνιστεί ο Απόστολος Γκλέτσος, με τον οποίο η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είχε υπάρξει παντρεμένη στο παρελθόν.
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Το συγκινητικό μήνυμα για τη Ζωή Λάσκαρη και το ξέσπασμα για την κοινωνία

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Θύμιος Φράγκος
NDP photo agencyΗ προσωπική ιστορία των δύο είχε απασχολήσει έντονα στο παρελθόν, καθώς ο γάμος τους, τον Αύγουστο του 1998 στο Πόρτο Ράφτη, αποδείχθηκε ιδιαίτερα σύντομος.
Η κοινή τους πορεία ως παντρεμένο ζευγάρι κράτησε μόλις περίπου 17 ημέρες, πριν οι δρόμοι τους χωρίσουν.
Σχεδόν τρεις δεκαετίες αργότερα, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου βρέθηκε στην πρεμιέρα του πρώην συζύγου της, αυτή τη φορά έχοντας στο πλευρό της τον σημερινό σύντροφό της.
Την ίδια βραδιά, μαζί τους, ο φωτογραφικός φακός, απαθανάτισε και τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο με την δική του σύντροφο Τζένη Οικονόμου αλλά και την σύντροφο του Γκλέτσου Ιζαμπέλα Αρβανίτη.
Απόστολος Γκλέτσος-Ιζαμπέλα Αρβανίτη
Πηγή: NDP photo agency
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Απόστολος Γκλέτσος
Πηγή: NDP photo agency
Θύμιος Φράγκος-Μαρία Ελένη Λυκουρέζου-Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Τζένη Οικονόμου
Πηγή: NDP photo agency
Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Απόστολος Γκλέτσος-Τζένη Οικονόμου
Πηγή: NDP photo agency
Συγκινεί η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα 9 χρόνια χωρίς τη Λάσκαρη: «Πάντα θα σε τιμώ και...»
Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «18 Μαϊου του 2003, μέχρι σήμερα, κλείνω 23 χρόνια καθαρή»
«Φεύγαμε & δεν κλείναμε εισιτήριο επιστροφής»-Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου σε σπάνιο καρέ με τη Λάσκαρη