«Το σόι σου» πήγε θέατρο - Στην ίδια πρεμιέρα Λασκαράκη-Σουλτάτος & Τσιμιτσέλης-Γερονικολού
Showbiz

«Το σόι σου» πήγε θέατρο - Στην ίδια πρεμιέρα Λασκαράκη-Σουλτάτος & Τσιμιτσέλης-Γερονικολού

Σε μια βραδιά με έντονο θεατρικό ενδιαφέρον εξελίχθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», που πραγματοποιήθηκε χθες (2/11) το βράδυ στο θέατρο ΦΙΛΙΠ, στην Κυψέλη.

Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα της σειράς «Το σόι σου», ενώ τα βλέμματα συγκέντρωσε και η παρουσία της Βάσως Λασκαράκη με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, αλλά και του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την Κατερίνα Γερονικολού.

Θάλασσες μας χώρισαν: Πρεμιέρα Τρίτη 10 Νοεμβρίου στο ERTFLIX- Οι πρώτες φωτό και η υπόθεση

1078gerasimosandreatosmetinsizigotoy2112026.jpg

O Γεράσιμος Ανδρεάτος με τη σύζυγό του.

NDP Photo Agency

Η συνάντηση είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, οι οποίοι υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει μαζί μία κόρη, την Εύα, βρέθηκαν στην ίδια θεατρική εκδήλωση, συνοδευόμενοι από τους σημερινούς συντρόφους τους.

Η ηθοποιός έφτασε στο θέατρο μαζί με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, ενώ ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πόζαρε στον φωτογραφικό φακό έχοντας στο πλευρό του την Κατερίνα Γερονικολού. Και τα δύο ζευγάρια φωτογραφήθηκαν χαμογελαστά, απολαμβάνοντας τη βραδιά.

Οι συναντήσεις των πρωταγωνιστών από «Το σόι σου»

Η πρεμιέρα αποτέλεσε και μια ευκαιρία συνάντησης αγαπημένων ηθοποιών από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Το σόι σου». Εκεί βρέθηκαν η Βάσω Λασκαράκη, ο Μελέτης Ηλίας, η Γωγώ Καρτσάνα, ο Σόλων Τσούνης και η Σοφία Πανάγου.

Οι ηθοποιοί συναντήθηκαν και φωτογραφήθηκαν μεταξύ τους, με ορισμένα από τα στιγμιότυπα να αποτυπώνουν τις παρέες και τις εγκάρδιες συναντήσεις τους εκτός τηλεοπτικών πλατό.

Η παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης»

Η αφορμή για τη συνάντηση των επωνύμων ήταν η επιστροφή στη σκηνή της γνωστής ποπ κωμωδίας του Άκη Δήμου, η οποία παρουσιάζεται από τις 8 Οκτωβρίου στο θέατρο ΦΙΛΙΠ.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται η Ιοκάστη Παπαδάμου, μια γυναίκα που προετοιμάζει ένα επίσημο οικογενειακό δείπνο για να υποδεχτεί τον γιο της, ο οποίος επιστρέφει από την Αγγλία. Όλα δείχνουν να είναι υπό έλεγχο, μέχρι τη στιγμή που μια δολοφονία, λίγο πριν από το δείπνο, ανατρέπει τα πάντα.

Οικογενειακά μυστικά, παρεξηγήσεις, απρόσμενες αποκαλύψεις και ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη, σε μια κωμωδία που συνδυάζει το χιούμορ με το μυστήριο και σχολιάζει τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αντιφάσεις της σύγχρονης ζωής.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Χρήστος Τριπόδης και η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η οποία ενσαρκώνει και την Ιοκάστη. Μαζί της πρωταγωνιστούν οι Αργύρης Αγγέλου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Αγγελική Λάμπρη, Χρήστος Τριπόδης και Σόλων Τσούνης.

Ποιοι άλλοι έδωσαν το «παρών»

Από την επίσημη πρεμιέρα δεν έλειψαν ακόμη ο Χάρης Ρώμας, ο Γιώργος Κιμούλης, η Σοφία Βογιατζάκη, η Νόνη Δούνια, η Νίκη Παλληκαράκη, η Ματίνα Νικολάου, η Πηγή Δεβετζή με τον Αλέξη Παππά, η Άννη Θεοχάρη με τον Θάνο Λέκκα, καθώς και ο Γεράσιμος Ανδρεάτος με τη σύζυγό του.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν επίσης ο Σταύρος Σβήγκος με τη Γιολάντα Καλογεροπούλου, ενώ αρκετοί από τους καλεσμένους φωτογραφήθηκαν με τους πρωταγωνιστές και τους συντελεστές της παράστασης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

DPG NETWORK

©2010-2026 Gossip-tv.gr - All rights reserved