Βασίλης Μπισμπίκης: Έχεις δει τον γιο του; Το όμορφο χαμόγελο και τα μακριά καταστανόξανθα μαλλιά
Showbiz

Βασίλης Μπισμπίκης: Έχεις δει τον γιο του; Το όμορφο χαμόγελο και τα μακριά καταστανόξανθα μαλλιά

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τις Άγριες μέλισσες αλλά και λόγω της σχέσης του με τη Δέσποινα Βανδή.

Στα 25 του χρόνια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα στα Εξάρχεια.

Στο παρελθόν είχε παίξει και στη δραματική σειρά Τα Μυστικά της Εδέμ στο Mega, στον ρόλο του «Λευτέρη Παπαπολίτη», τη σεζόν 2010-2011.

Η πρώην σύζυγός του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, είναι ο άνθρωπος που του έχει αλλάξει τη ζωή, όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο.

«Ερωτεύτηκα, παντρεύτηκα και έχω χαλαρώσει πλέον. Βέβαια ο γάμος δεν αλλάζει τίποτα. Τα συναισθήματα είναι εκείνα που καθορίζουν τη σχέση. Το παιδί, όμως, μετατοπίζει τις ευθύνες και τις προτεραιότητες. Με τράβηξε από την τρέλα της δουλειάς και με έκανε καλύτερο ως καλλιτέχνη», είχε εξομολογηθεί μιλώντας για την οικογένειά του σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο γιος του είναι ένας κούκλος με όμορφο χαμόγελο και μακριά καταστανόξανθα μαλλιά και πρόσφατα μάλιστα, ο περήφανος μπαμπάς είχε ποστάρει και φωτογραφία του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δες τον γιο του Βασίλη Μπισμπίκη στη gallery που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Θα συνεργαστεί θεατρικά με τον Βασίλη Μπισμπίκη; Η απάντησή της on camera

Δέσποινα Βανδή: Αυτή είναι η ηλικία και τα κιλά της – Η μυστική διατροφή της

Δέσποινα Βανδή: Η απίστευτη αντίδραση της όταν είδε κάμερες - Τους απέφυγε... μαεστρικά (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved